Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Ασυδοσία στη Μύκονο!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Ακόμη ένα Σαββατοκύριακο ασυδοσίας στην Μύκονο όπου κάποιοι από τους «εκλεκτούς» Έλληνες Επιχειρηματίες και Χρυσούς Γόνους απέδειξαν ότι δεν τους καίγετε καρφί για την οικονομική κρίση που μαστίζει τους απλούς θνητούς Έλληνες και την ανεργία που εκτοξεύτηκε τον Μάιο στο επίπεδο ρεκόρ του 23,1% ή περίπου 1.150.000 έλληνες έμειναν χωρίς δουλειά! 

Επώνυμες παρέες έπαιξαν ανάμεσα στις σαμπάνιες και τα κοκτέιλ.....αστακοπόλεμο στο κέντρο «Nammos» την στιγμή που στα decks ήταν ο Βασίλης Τσιλιχρήστος!!


Στο «Solymar» μάλιστα όπου τραγουδούσε ο Σάκης Ρουβάς ο χώρος ήταν εντυπωσιακά διαμορφωμένος με τραπέζια και καναπέδες οι οποίοι ήταν sold out προς 4.000,00 ευρώ ο κάθε καναπές!! Η γνωστή φράση των μπουζουκιών «πρώτο τραπέζι πίστα» μετατράπηκε σε «καναπέ με θέα»!! 500 τραπέζια κλείστηκαν την συγκεκριμένη βραδιά μόνο για φαγητό!! 

Η πληροφορία, ότι για μία μόνο εμφάνιση ο Ποπ Σταρ θα έπαιρνε 70.000,00 ευρώ (τόσο πιθανότατα κόστισε όλη η παραγωγή με το εντυπωσιακό stage) εν μέσω οικονομικής κρίσης.....δεν πτόησε κανένα!!

Βέβαια μπορεί κανείς να πει «ΞΕΝΟΣ ΠΟΝΟΣ ΞΕΓΔΑΡΜΑ»! Εκείνο όμως που είναι απαράδεκτο και πολύ προκλητικό είναι......από την μια να υπάρχουν 1.150.000 έλληνες χωρίς δουλειά και από την άλλη σε πάρτι στη Μύκονο μεγάλα ονόματα (εφοπλιστές και επιχειρηματίες) που κάνουν διακοπές στο νησί,  να πετούν αστακούς και να λούζονται με 3λιτρες βότκες!!

Δυστυχώς όμως δεν έχουμε επίγνωση σαν λαός.....τι μας γίνεται!!

1 σχόλιο:

  1. Το 45% των Ελλήνων επιδοκίμασε πρόσφατα την κατάσταση. Αξίζει ο κόπος να ασχολείται κανείς με το 1.500.000 ανέργους οι οποίοι πίνουν αραλίκι τον καφέ τους; Αξίζει ο κόπος να ασχολείται κανείς με τους (μικρο)συνταξιούχους που στο σύνολό τους σχεδόν ενέκριναν πρόσφατα το γλεντοκόπι των αφεντικών τους; Αξίζει...; Αξίζει...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή