Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Τα εν ΔΗΜΩ....εν ΟΙΚΩ!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Η Επιτροπή Ποιότητα Ζωής συνήλθε την Παρασκευή 23/11/2011 στις 09.00πμ υπό την Προεδρία του κ. Χιωτάκη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου.


Αφού διαπιστώθηκε απαρτία με παρόντα 4+1 τακτικά μέλη  η συνεδρίαση ξεκίνησε καθυστερημένα στις 09.25πμ με την λήψη αποφάσεων επί «1» εκτάκτου και «1» τακτικού  θέματος που αναφέρεται στην πρόσκληση ημερομηνίας 22/11/2011. Παρίσταται ο Αντιδήμαρχος κ. Παπαδόπουλος.

Το έκτακτο θέμα αφορούσε την τροποποίηση της κανονιστικής πράξης για την  Επιτροπή Ποιότητα Ζωής, ούτως ώστε «αιτήματα πολιτών» να εξετάζονται πρώτα από την Τεχνική Υπηρεσία, ακολούθως να τα εγκρίνει η Επιτροπή Ποιότητα Ζωής η οποία  να τα προωθεί με σχετική  εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο!

Εν συνεχεία οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου θα εφαρμόζονται μετά την έγκριση του Ελεγκτικού Συμβουλίου! Εγκρίνεται ομόφωνα.

Για το κάτωθι τακτικό θέμα πάρθηκε «ομόφωνη εγκριτική» απόφαση!.....χωρίς ουσιαστικές διαφωνίες!

1. Εξέταση θεμάτων ελεγχόμενης στάθμευσης στην Δημοτική Ενότητα Ν. Ερυθραίας. Ο κ. Παπαδόπουλος παρουσίασε αναλυτικά «6» αιτήσεις δημοτών που αφορούν ελεγχόμενες θέσεις στάθμευσης έμπροσθεν των κατοικιών τους ή πέριξ του κτιρίου ΙΚΑ, χωρίς ή με οικονομική επιβάρυνση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου