Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Εκδήλωση σε μνήμη του Κεφαλλονίτη δημοσιογράφου Γιάννη Βούλτεψη!

Τη μνήμη του  βετεράνου της δημοσιογραφίας Γιάννη Βούλτεψη  τίμησε η Ένωση Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Κηφισιάς και Βορείων Προαστίων , στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δημαρχείου Κηφισιάς.

Για τον αξέχαστο και πολυτάλαντο Κεφαλλονίτη, αντιστασιακό και πλοηγό της "Υπόθεσης Λαμπράκη", μίλησαν οι στενοί του φίλοι από τα χρόνια της εθνικής αντίστασης και της μαχητικής δημοσιογραφίας Μανώλης Γλέζος και Χρήστος Πασαλάρης, οι δημοσιογράφοι μαθητές του Λιάνα Κανέλλη και Γιώργος Αυτιάς, ο συγγραφέας του βιβλίου "Πρόσκοποι στην Κατοχή" Νίκος Παραδείσης και η δημοσιογράφος κόρη του Σοφία Βούλτεψη.

Η σύζυγος και η κόρη του Γιάννη Βούλτεψη με τον κ. Διονύση Κεκάτο

Την επιτυχημένη εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα συντόνισε ο Πρόεδρος των Κεφαλλήνων Διονύσης Κεκάτος. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Κηφισιάς  Ν. Χιωτάκης.

Το "παρών" έδωσαν η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου και επίσης μαθήτρια του Γιάννη Βούλτεψη, Νίνα Βλάχου, η επικεφαλής του Συνδυασμού «Πόλη Φως» Αγγελική Συνοδινού, αντιδήμαρχοι και αιρετοί εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων, εκπρόσωποι του κόσμου της πολιτικής, του πνεύματος και της κοινωνίας.

  Η επικεφαλής του Συνδυασμού "Πόλη Φως" κ. Αγγελική Συνοδινού με την κ. Νίνα Βλάχου

Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή τιμητικών πλακετών και κεφαλλονίτικα τραγούδια!

Τίνα Σγουροπούλου
Συντάκτρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου