Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Αλαλούμ στους λογαριασμούς ύδρευσης στην Δημοτική Κοινότητα Ν. Ερυθραίας.

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΤΣΙΟΜΠΑΝΗΣ

Τον τελευταίο καιρό παρατηρούνται λάθη στους λογαριασμούς ύδρευσης στην Δημοτική Κοινότητα Ν. Ερυθραίας.
Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων  μετρήσεις δεν γίνονται και οι χρεώσεις γίνονται κατά προσέγγιση, έτσι υπάρχει αναντιστοιχία στον χρόνο χρέωσης και στα κυβικά. Οι λογαριασμοί αποστέλλονται σε μη τακτά χρονικά διαστήματα και υπάρχουν περιπτώσεις διπλωχρεώσεων.
Το χρονικό περιθώριο μεταξύ αποστολής και ημερομηνίες λήξης πληρωμής  είναι μόλις μία εβδομάδα, με αποτέλεσμα οι δημότες να μην προλαβαίνουν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους. Και όλα αυτά εν μέσω θέρους.
Το θέμα έφερε δημότης και στην  12η   Συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου Ν. Ερυθραίας, όπου ο πρόεδρος εργαζομένων της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Ερυθραίας κ. Τσικρίτης Χάρης παραδέχτηκε ότι γίνονται λάθη στην εκτύπωση των λογαριασμών από ιδιωτική εταιρία, αλλά παραδέχτηκε επίσης ότι μπορεί να δίδονται και λάθος νούμερα.
Ο  πρόεδρος  της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Ερυθραίας κ. Α. Ξενάκης δικαιολόγησε την κατάσταση λόγω αλλαγής του τρόπου καταμέτρησης και βεβαίως λόγω συνένωσης των δήμων. Δεσμεύτηκε να ενημερώσει τον Αντιδήμαρχο.
Συμπέρασμα: για άλλη μια φορά μας φταιει ο «Καλλικράτης»!
Κύριοι της Αυτοδιοίκησης σοβαρευτείτε διότι μάλλον δεν καταλάβατε η  ΔΕΝ θέλετε να καταλάβετε ότι εσείς ασκείται ΔΙΟΙΚΗΣΗ και όχι ο «Καλλικράτης»!

1 σχόλιο:

  1. ---------- Forwarded message ----------
    From:
    Date: 2011/9/4
    Subject: Αλαλούμ στους λογαριασμούς ύδρευσης στην Δημοτική Κοινότητα Ν. Ερυθραίας.
    To:kifisiapress@gmail.com


    Αγαπητέ κύριε Γ. ΚΑΡΑΤΣΙΟΜΠΑΝΗ,

    Εάν δεν κάνω λάθος, ο κ. Α. Ξενάκης, είναι Πρόεδρος του Συμβουλίου της (Δημ. Κοιν.) περιοχής Ν. Ερυθραίας.

    Το Μεγάλο ΘΕΜΑ είναι ότι στην περιοχή Ν. Ερυθραίας, αγοράζεται νερό (και) από πηγάδι κάποιου Ιδιώτη!

    Αυτό σύμφωνα με τη νομοθεσία ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, διότι η ΕΥΔΑΠ, έχει την διαχείριση και την υποχρέωση ελέγχου ποιότητας σε ακτίνα 17 χιλιόμετρα από τη Πλατεία Συντάγματος.

    Επειδή η μέχρι τώρα η δημαρχιακή αρχή, δεν παρέδιδε το δίκτυο στην ΕΥΔΑΠ, λόγω των διαπλεκομένων συμφερόντων (εκείνων που πωλούν το νερό, αλλά και εκείνων που συντηρούν το δίκτυο).......η ΕΥΔΑΠ, χρεώνει έξτρα για την αποχέτευση, με ποσόν ίσο με την κατανάλωση του νερού!

    Με εκτίμηση
    Μιχαήλ Χατζηγεωρίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή