Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Συναινετικό κλίμα στην εκλογή Προεδρείου του Δ.Σ. Κηφισιάς!

Κατά την διάρκεια της πρώτης συνεδρίαση του Δ.Σ. του νέου διευρυμένου Δήμου Κηφισιάς, την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011, έγινε η εκλογή του Προεδρείου σε συναινετικό κλίμα.. Ελέχθησαν η κ. Άννα Κορογιαννάκη, Πρόεδρος, ο κ. Περικλής Καραγιαννάκης Αντιπρόεδρος και ο κ. Σπύρος Βαράγκης, Γενικός Γραμματέας  του Δ.Σ. με άνετη πλειοψηφία.

Μετά τον ευχαριστήριο λόγο της κ. Κορογιαννάκη ακολούθησαν οι χαιρετισμοί του Δήμαρχου Κηφισιάς κ. Χιωτάκη και των επικεφαλής της αντιπολίτευσης  κ.κ.  Β. Βάρσου, Α. Συνοδινού , Β. Σπηλιωτοπούλου, Π. Κανακάκη και Χ. Κοσμά.


Η Αγγελική Συνοδινού επικεφαλής του Συνδυασμού «Πόλη Φως» απευθυνόμενη στην κυρία πρόεδρο του Δ.Σ. μίλησε για τις ευκαιρίες που υπάρχουν μπροστά......

« ο Συνδυασμός μας δεν μιλάει για οικονομική κρίση , αλλά ότι βρισκόμαστε σε μια οικονομική συγκυρία . Μια συγκυρία  που δίνει και ευκαιρίες , με χρήματα μέσα από τα διάφορα προγράμματα.»

Ζήτησε από τον Δήμαρχο να κάνει πράξη την ισόρροπη ανάπτυξη και μεταχείριση των παλαιών δήμων Κηφισιάς , Νέας Ερυθραίας και Εκάλης αλλά και ίση εκπροσώπηση τους. Πρότεινε δημιουργία δημοτικής συγκοινωνίας από τις εργατικές πολυκατοικίες προς το νεκροταφείο.

Η ίδια κάλεσε τον κ. Χιωτάκη να προσέξει τον εμπορικό κόσμο και να δώσει προτεραιότητα στους χώρους στάθμευσης. Συμφώνησε στην  ιδέα του ΕΛΚΕΠΑ καθώς και είπε πως θα υπερψηφίσει την πρόταση του κ. Χιωτάκη για  Πρόεδρο του Δ.Σ.   

Τέλος εισηγήθηκε στον κ. Χιωτάκη όπως όλες οι δραστηριότητες των  τριών Συμβουλίων (Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης) αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Δήμου Κηφισιάς!

Δημήτριος Αγγελίδης
Συντάκτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου