Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Νέος εκβιασμός Ευρώπης και Τουρκίας στην Κύπρο προ των πυλών!!

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Ήδη από τον Φεβρουάριο 2013 , λίγα 24ωρα μετά την εκλογή Αναστασιάδη στην Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας και πριν ακόμα υποστεί η Κύπρος την εφιαλτική λύση-σοκ του κουρέματος των καταθέσεων, το www.newsbomb.gr με αναλυτικό ρεπορτάζ του είχε ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ότι: «Μαγειρεύουν λύση - πακέτο για το Κυπριακό και το Μνημόνιο».


Τρεις μήνες σχεδόν μετά και αφότου το Μνημόνιο επιβλήθηκε στην Κύπρο, αρχίζει να διαφαίνεται και η συνέχεια......η οποία δεν είναι άλλη από την επιβολή άλλης μίας «εκβιαστικής» λύσης για το Κυπριακό.  


Η επιβεβαίωση έρχεται μετά και τις ταυτόχρονες (!) δηλώσεις του Ευρωπαίου Επιτρόπου Όλι Ρεν και του Τούρκος Πρόεδρος Αμπτουλαχ Γκιουλ, οι οποίοι με διαβολικά συντονισμένο τρόπο διαμορφώνουν τις συνθήκες για να σπρώξουν την Μεγαλόνησο σε μία νέα «λύση» που θα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των.....δανειστών της Κύπρου και της......Τουρκίας!

Ο κ. Ρεν είπε ότι «θα πρέπει να υπάρξει σύντομα μία λύση του Κυπριακού που θα βοηθήσει την ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας» και την ίδια μέρα - δήθεν όλως τυχαίως - ο κ. Γκιουλ διέβλεπε «λύση» στο Κυπριακό με αφορμή την οικονομική κρίση στην Κύπρο!

«Βγάζουν μάτι» πλέον οι εξόφθαλμες πιέσεις που ασκούν Τουρκία και Ευρωπαϊκή Επιτροπή στους Ελληνοκύπριους για να δεχθούν με εκβιαστικό τρόπο ένα νέο αποτρόπαιο σχέδιο Ανάν. 

Τα ξένα συμφέροντα που έφαγαν γερό «χαστούκι» μετά το ΟΧΙ των Ελληνοκυπρίων στο κατάπτυστο σχέδιο Ανάν, επιδιώκουν τώρα να επανακάμψουν οδηγώντας την Κύπρο προ τετελεσμένων γεγονότων.

Κοινό μπλοκ Γερμανών - Άγγλων κατά Κύπρου!

Το www.newsbomb.gr αποκαλύπτει ότι: οι Ευρωπαίοι - και αρχής γενομένης της Γερμανίας από κοινού με τους Άγγλους - δεν χάρισαν στην Κύπρο την οικονομική της επιβίωση χωρίς όρους. 

Και στην περίπτωση της Μεγαλονήσου, οι όροι δεν είναι μόνο οικονομικοί αλλά και πολιτικοί που θα έχουν να κάνουν με την επίλυση του Κυπριακού στην βάση των δικών τους επιδιώξεων και όχι φυσικά το συμφέρον των Ελληνοκυπρίων.

Το σχέδιο είναι ότι η Κύπρος θα βρεθεί σύντομα ενώπιον στυγνού εκβιασμού τον οποίον αυτή τη φορά θα τον επιβάλλουν, και μάλιστα αναίμακτα. Έστω και μετά από 9 ολόκληρα χρόνια.

Σίγουρα πάντως χωρίς τον Τάσο Παπαδόπουλο ανάμεσα στα πόδια τους, έρχεται «λύση - τερατούργημα» για το Κυπριακό με δεδομένη την «καλή θέληση» του κ. Νίκου Αναστασιάδη, που οδηγεί σε υποχωρητικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου