Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Mάλλον τους χάλασε την συμφωνία για τη μίζα!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Δεν το συζητώ! Με 3 εκατομμύρια ευρώ οχυρώνω τον Έβρο και τα νησιά! Με άμεση παρέμβαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Φραγκούλη Φράγκου κόπηκε το σκανδαλώδες διαγωνιστικό πρόγραμμα διάθεσης 3 εκατομμυρίων ευρώ για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας και εξοπλισμού ξενάγησης στο Πολεμικό Μουσείο!


Μάλιστα ο υπουργός ζήτησε να κατέβει το πρόγραμμα άμεσα και από την σελίδα της Διαύγειας, όπου είχε αναρτηθεί.

Σχολιάζοντας το γεγονός σε στενούς συνεργάτες του ο υπουργός και στρατηγός  ανέφερε ότι.....

«Με τρία εκατομμύρια ευρώ φτιάχνω δέκα οχυρωματικά έργα στα νησιά και στον Έβρο! Η πολιτική ηγεσία που θα ακολουθήσει μετά τις εκλογές ας αναλάβει τις ευθύνες της και σε ότι αφορά την αναθεώρηση της κοστολόγησης του έργου στο Πολεμικό Μουσείου που δεν θέλω να αμφιβάλω ότι πρέπει να γίνει. Από εμένα, όμως, δεν περνάει τέτοιο πράγμα»!

Ο κ Φράγκουλης Φράγκος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους (νυν) συναδέλφους του!

Μακάρι να καθιερωθεί σε αυτή τη θέση! Την αρχή έκανε με τους Τούρκους, μετά οι Σκοπιανοί και τώρα η κατασπατάληση χρημάτων που δεν δέχτηκε!

Και πάλι μπράβο στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας!

ΥΓ. Διαβάστε σχετικό άρθρο του κ. Στρατή Μαζίδη «Κι όμως υπάρχει κάποιος ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ για πρωθυπουργός»..... πατώντας εδώ....

Φεστιβάλ Ιβηροαμερικανικής Λογοτεχνίας!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Συζήτηση με θέμα αστυνομικό μυθιστόρημα, χιούμορ και επικαιρότητα διοργανώνει η Πρεσβεία της Ισπανίας στην Αθήνα, το Ινστιτούτο Θερβάντες και το περιοδικό Sol Latino στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ «Λογοτεχνία εν Αθήναις» (LEA).

Πέτρος Μάρκαρης.

Προσκεκλημένοι της εκδήλωσης είναι ο βραβευμένος  Έλληνας  συγγραφέας, μεταφραστής, δραματουργός και σεναριογράφος Πέτρος Μάρκαρης και η Ισπανίδα συγγραφέας και δημοσιογράφος Maruja Torres σε μια συνομιλία με το κοινό τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012 στις 19.30.

Maruja Torres.
Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Άννα ντε Μιγέλ.

Τα πολυάριθμα έργα, άρθρα και δηλώσεις αυτών των δύο συγγραφέων αναδεικνύουν μια άμεση και διαυγή ματιά πάνω στην κοινωνία από την οποία δεν λείπουν ποτέ το χιούμορ, η επικοινωνιακή ικανότητα και το προσωπικό στυλ.

Οι δύο προσκεκλημένοι θα καταθέσουν στη συζήτηση τις εμπειρίες τους σε ότι αφορά το αστυνομικό μυθιστόρημα αλλά και άλλα θέματα της επικαιρότητας.

Είσοδος ελεύθερη.  

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ένωση Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας!

Γράφει ο ΗΛΙΑΣ ΝΟΜΠΙΛΑΚΗΣ

Η Ένωση Μικρασιατών Ν. Ερυθραίας είναι ένας πολιτιστικός λαογραφικός σύλλογος που ιδρύθηκε το 1989 από απογόνους Μικρασιατών. 

Ο Σύλλογος στεγάζεται σε ένα πολύ ωραίο ισόγειο κτίριο με ένα υπέροχο κήπο που εκεί γίνονται πολλές από τις δράσεις τους. 

Συναντήθηκα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κυριάκο Μαρτάκη, ένα δραστήριο και ακούραστο άνθρωπο που μόλις ακούει για την Μικρά Ασία αμέσως συγκινείται και θυμάται τα όσα άκουσε από τους παλιούς Ερυθραιώτες να αφηγούνται για την ζωή τους σε αυτό το κομμάτι που έζησαν και αγάπησαν. 

Ο Σύλλογος στα γραφεία του φιλοξενεί δεκάδες φωτογραφίες , φορεσιές, υφαντά, γραπτά ντοκουμέντα και είδη καθημερινής χρήσης από την ζωή των Μικρασιατών και τις Αλησμόνητες Πατρίδες σε μια ωραία μόνιμη έκθεση και έχει στόχο τη διατήρηση και ανάδειξη του μικρασιατικού πολιτισμού και της παράδοσης.   

«Ομηρικά Έπη» πιο επίκαιρα παρά ποτέ!

Για την αντιγραφή ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Είναι πολύ σημαντικό, αυτές τις κρίσιμες ώρες, να ρίξουμε μια ματιά στην βίβλο των Ελλήνων, δηλαδή στα «Ομηρικά Έπη» και να διδαχτούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, από το πνεύμα του Οδυσσέα.


ΔΗΛΑΔΗ: Να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να ελέγξουμε την παρόρμηση, να έχουμε τις αισθήσεις μας και τις αντένες μας ΑΝΟΙΧΤΕΣ και να μην παρασυρθούμε από την οργή και το μένος που μας διακατέχει, ώστε να γίνουμε βορρά, στους σύγχρονους «μνηστήρες».

Όταν ο Οδυσσέας φτάνει στην Ιθάκη, η μεγίστη επιθυμία του είναι ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, τον κόσμο που του έκλεψαν.    
 

Τα Βαφτίσια!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Επειδή το γέλιο είναι πηγή ζωής και στις μέρες μας ακόμα πιο αναγκαίο, επιθυμητό και λυτρωτικό, το συγγραφικό δίδυμο Νίκου Μουτσινά - Τζένης Διαγούπη, μετά την τεράστια επιτυχία της πρώτης τους συγγραφικής συνεργασίας  «Ψέκασα την Ελίζα»,  ετοίμασαν το νέο τους έργο, την κωμωδία «Τα Βαφτίσια», το οποίο θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα.


Η ιστορία της παράστασης,  που σε παραπέμπει στη χρυσή εποχή του Ελληνικού Κινηματογράφου, αφορά στη βάφτιση  του παιδιού του  Σωτήρη Παπατζάλα (Νίκος Μουτσινάς) και της γυναίκας του Βικτωρίας Τρικούπη - Παπατζάλα (Μαρία Σολωμού).  

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Τα εν ΔΗΜΩ......εν ΟΙΚΩ!....αναλυτικό ρεπορτάζ της Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής.


Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Η Οικονομική Επιτροπή συνήλθε χθες Τρίτη 12/06/2012 στις 09.00πμ υπό την Προεδρία του κ. Χιωτάκη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου.


Αφού διαπιστώθηκε απαρτία με παρόντα 7 τακτικά μέλη η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 09.15πμ για την λήψη αποφάσεων «22» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται στην πρόσκληση με Α.Π. 26173 ημερομηνίας 07/06/2012.    

Πάρθηκαν «εγκριτικές» αποφάσεις και για τα «22» τακτικά θέματα.......επί τροχάδην και χωρίς ουσιαστικές διαφωνίες!       

ΙnterSilver Gallery εγκαίνια!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012 στις 19.30 εγκαινιάζεται το νέο  concept store InterSilver Gallery στη Κολοκοτρώνη 14, στην Κηφισιά και  είναι το πρώτο πιλοτικό κατάστημα   της InterSilver Karakatsanis και της οικογένειας Καρακατσάνη.


Η εταιρία ιδρύθηκε το 1968 και είναι πρωτοπόρος στην Ελλάδα στην εισαγωγή αργυρών ειδών και αντικειμένων .

Κατασκευάζει και αντιπροσωπεύει  για δεκαετίες γνωστές μονάδες παραγωγής από Ιταλία , Αγγλία και Ισπανία. Παράλληλα έχει την αποκλειστικότητα γνωστών Brands του εξωτερικού  και διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων σε  είδη δώρου με προσεγμένο αμπαλάζ,  (για γάμους, βαπτίσεις)  και αντικείμενα διακόσμησης.

Όσο για την κατηγορία art de la table συνεργάζεται με το γνωστό ιταλικό Οίκο Argenesi. Επιπλέον, διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία στο παιδικό δώρο ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος του  οίκου Disney καθώς και με το δικό της  project - Brand baby bliss.

Στο πλαίσιο ανάπτυξης της εταιρείας  δημιουργήθηκε, χτίστηκε και υλοποιήθηκε το νέο Concept store InterSilver Gallery με υψηλή αισθητική σε λιτές γραμμές, και με την φιλοσοφία boutique.

Στις ενέργειες που γίνονται για την καλύτερη και σωστότερη επικοινωνία του νέου concept προστέθηκε και η διοργάνωση event - εγκαινίων.

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Λεπτές ισορροπίες σε καιρούς οικονομικής κρίσης! Συνέχεια....

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ  

Φαίνεται ότι τελικά επικράτησε η ιδέα να βρεθεί κάποια λύση.....για να λειτουργήσει το κατάστημα και να μην αντιμετωπίσουν οικονομικό πρόβλημα οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους.  

Την Τρίτη το πρωί συναντήθηκαν στο Δημαρχείο οι νομικοί σύμβουλοι της εταιρείας Μπαλάσκα Α.Ε. και του Δήμου προκειμένου να δουν πως μπορεί να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που προέκυψε με την σφράγιση του καταστήματος της αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ «Μπαλάσκας» στην Νέα Ερυθραία. 


Οι δικηγόροι του Δήμου απεφάνθησαν ότι θα πρέπει πρώτα να βρεθεί λύση με τις θέσεις στάθμευσης επί της Φλέμινγκ και Ελευθερίου Βενιζέλου και να αφαιρεθεί το παράνομο στέγαστρο του καταστήματος!  

Όταν γίνουν αυτά μπορεί η εταιρεία Μπαλάσκας Α.Ε. να καταθέσει πάλι αίτηση στο Τοπικό Συμβούλιο της Νέας Ερυθραίας και να πάρει προέγκριση για να προχωρήσει η διαδικασία για την οριστική έγκριση λειτουργίας του καταστήματος και να ανοίξει κανονικά το Σούπερ Μάρκετ «Μπαλάσκας»! 

ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΝ ΑΠΟΡΕΙΑΣ κ. Δήμαρχε  γιατί οι δικηγόροι του Δήμου δεν ζήτησαν, εκ των προτέρων, από την εταιρεία Μπαλάσκας Α.Ε. να κάνει τις ανωτέρω διευθετήσεις, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος,.....για να αποφευχθεί το σφράγισμα του καταστήματος και στην συνέχεια ο αναβρασμός που δημιουργήθηκε στην τοπική κοινωνία, στους εργαζόμενους  και στο Δημοτικό Συμβούλιο;; 

Ιάπωνες καλλιτέχνες στο Ίδρυμα Θεοχαράκη!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ 

Το Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. και Μ. Θεοχαράκη σε συνεργασία με την Ιαπωνική Πρεσβεία στην Ελλάδα παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Αθήνα την έκθεση με τίτλο «Winter Garden: ΙΑΠΩΝΙΚΗ MICROPOP - 14 Σύγχρονοι Ιάπωνες Καλλιτέχνες». 

Η έκθεση επιχειρεί να διερευνήσει τις δυναμικές τάσεις που διαπνέουν 35 έργα -σχέδια, πίνακες ζωγραφικής, βίντεο - 14 Ιαπώνων καλλιτεχνών, γεννημένων ανάμεσα στη δεκαετία του 1960 και τις αρχές του 1980, οι οποίοι αναδείχθηκαν, κυρίως, από τα τέλη της δεκαετίας του 1990 έως τις μέρες μας.  

Οι καλλιτέχνες παρουσιάζουν τις ξεχωριστές τους οπτικές για τον κόσμο, μέσα από τα εκτιθέμενα έργα τους, που χαρακτηρίζονται από το λεγόμενο στιλ micropop, προσδίδοντας σε ξεπερασμένες ή κοινότοπες απόψεις νέες λειτουργίες ή νοήματα.    

Η έκθεση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ιαπωνική Πρεσβεία στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του προγράμματος προώθησης των εικαστικών τεχνών του Japan Foundation. 

Στο πλαίσιο της έκθεσης προγραμματίζονται εργαστήρια (sushi, ιαπωνικού τσαγιού, ιαπωνικών γλυκισμάτων, ikebana), καθώς και προβολές ταινιών. 

Επιμέλεια έκθεσης: Midori Matsui.
Διάρκεια έκθεσης: 15 Ιουνίου - 2 Σεπτεμβρίου 2012.
Εγκαίνια έκθεσης: Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012 στις 20:00. 

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Σάββατο, Κυριακή: 10:00 - 18:00
Πέμπτη: 10:00 - 20:00 Παρασκευή: 10:00 - 20:00 (Ιούλιος - Αύγουστος: 10:00 - 18:00).
Τιμές εισιτηρίων: 6 €, 3 € (μειωμένο).

Βρες τι (περίπου) θες να ψηφίσεις....

Παρουσιάζει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗΣ

Η πρωτοβουλία «HelpMeVote / SmartVote» είναι ένα ακαδημαϊκό έργο, που δεν συνδέεται με κανένα πολιτικό κόμμα ή κίνημα ή μέσο ενημέρωσης.

Το ερωτηματολόγιο έχει σχεδιαστεί από τον Θόδωρο Χατζηπαντελή: Καθηγητή Εφαρμοσμένης Στατιστικής στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Διευθυντή του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένης Πολιτικής Έρευνας. (chadji@polsci.auth.gr).  

Τα πολιτικά κόμματα δεν είχαν καμία επίδραση στο σχεδιασμό του έργου ενώ όλες οι πληροφορίες συγκεντρώθηκαν με την ευθύνη της ερευνητικής ομάδας.


Είναι μία ηλεκτρονική εφαρμογή που επιτρέπει στους ψηφοφόρους να συγκρίνουν τις απόψεις τους για θέματα πολιτικής και επικαιρότητας με τις θέσεις των υποψηφίων και των κομμάτων, δηλαδή ένας Ηλεκτρονικός Σύμβουλος Ψήφου (Voting Advice Application ή VAA). Σύμβουλοι Ψήφου χρησιμοποιούνται σε πολλές χώρες για προεδρικές, βουλευτικές, περιφερειακές ή δημοτικές εκλογές.  

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Νέος ηλιακός κάδος απορριμμάτων Big belly!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κηφισιάς ξεκίνησε την Τετάρτη 06/06/2012 ένα πιλοτικό πρόγραμμα με την τοποθέτηση ηλιακών κάδων απορριμμάτων!

Ο νέος ηλιακός κάδος απορριμμάτων έχει εσωτερικούς αισθητήρες οι οποίοι τον ειδοποιούν όταν γεμίζει και ο ηλιακός συμπιεστής σπάει και πιέζει τα σκουπίδια προς τα κάτω.


Ο Big belly, ο σκουπιδοφάγος υψηλής τεχνολογίας, μπορεί να κρατήσει τρεις φορές περισσότερα σκουπίδια από ένα συνηθισμένο κάδο, που σημαίνει λιγότερα σκουπίδια να ρυπαίνουν τους δρόμους. Με πλήρη φόρτιση ο big belly τροφοδοτείται χωρίς ηλιοφάνεια για τρεις μέρες.    

Έκθεση στην Κεφαλονιά!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ  

Στις 9 Ιουνίου 2012 εγκαινιάζεται η πρώτη έκθεση της σαιζόν με έργα Ελληνικής Λαϊκής Ζωγραφικής Naïve και Pop Art   στην  Πινακοθήκη Τέχνης του ξενοδοχείου Apollonion Resort και Spa Hotel στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς και θα διαρκέσει έως τις 30 Ιουνίου 2012.  

Σοφία Καλογεροπούλου.

Η έκθεση περιλαμβάνει  έργα των καλλιτεχνών: Σωτήρη και Ευγένιου Σπαθάρη, Μιτσάρα, Σοφίας Καλογεροπούλου, Χρήστου Καγκαρά, Κορνίλιου, Benoit Pare κ.ά.

Benoit Pare.

Στους πίνακες το χρώμα ξεχειλίζει. Μαζί και τα αισθήματα. Μια άλλη Ελλάδα αναδύεται μέσα από τη λογική και την τεχνική του ναΐφ.  

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Αν η Ελλάδα πέσει, θα πάρει και τη Γερμανία μαζί της….

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗΣ

Αυτός είναι ο τίτλος του Guardian και περιγράφει την αιτία του πανικού της Μέρκελ και των συνεταίρων της στην Ελλάδα. Οι συνεχείς περιγραφές χάους είτε τραπεζιτών είτε πολιτικών αρχηγών είτε ηγετικών παραγόντων της ΕΕ, απεικονίζουν μόνο πανικό και όχι αποτύπωση ικανότητας εξόδου της Ελλάδας από την κρίση που σε όλη την Ευρωζώνη προκάλεσαν.
 
«Η πολιτική που επέβαλε το δίδυμο των Μερκοζί  πάτα εδώ  τα τελευταία τέσσερα χρόνια απέτυχε: οι περισσότερες χώρες της ευρωζώνης είναι μέσα ή κοντά στην ύφεση, ενώ τα χρέη της Ελλάδας, της Πορτογαλίας και της Ιρλανδίας και όλο και περισσότερο της Ισπανίας και της Ιταλίας, παραμένουν απλήρωτα.  

Τα εν ΔΗΜΩ......εν ΟΙΚΩ!....αναλυτικό ρεπορτάζ της Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής.

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ


Η Οικονομική Επιτροπή συνήλθε «εκτάκτως» την Τετάρτη 06/06/2012 στις 09.00πμ υπό την Προεδρία του κ. Χιωτάκη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου. 


Αφού διαπιστώθηκε «περιορισμένη» απαρτία με παρόντα «4» μέλη της συμπολίτευσης και τον Δήμαρχο, η συνεδρίαση ξεκίνησε για την λήψη αποφάσεων επί των «7» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται στην έκτακτη πρόσκληση με Α.Π. 25429 ημερομηνίας 05/06/2012 ή της προηγούμενης ημέρας της συνεδρίασης!  

Το σύνολο των τακτικών μελών της αντιπολίτευσης απουσίαζε! Όπως πληροφορούμεθα, λόγω της κοινοποίησης της πρόσκλησης την τελευταία στιγμή, τα εν λόγω μέλη δεν ενημερώθηκαν έγκαιρα για να μπορέσουν να παρευρεθούν στην συνεδρίαση!  

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ κ. Δήμαρχε τα εν λόγω «7» τακτικά θέματα έπρεπε να συζητηθούν υπό την μορφή του κατεπείγοντος.....και να εγκριθούν αποκλειστικά από την συμπολίτευση.......χωρίς βέβαια διαφωνίες;;    

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Με το βλέμμα στο μέλλον!


Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΡΑΦΩΝΙΤΗΣ

Η αμέσως μετά την προσεχή μετεκλογική περίοδο εποχή, καθίσταται εκ των πραγμάτων, εξαιρετικά ενδιαφέρουσα όσο βέβαια και άκρως σημαντική για το μέλλον του τόπου. 

Τίποτε πλέον από τα μέχρι τώρα δεδομένα του πολιτικού σκηνικού δεν θα ισχύει αλώβητο ή ακόμη περισσότερο πιθανότατα θα έχει ιστορική και μόνο αξία.

Νέες και όχι απαραίτητα καλύτερες πολιτικές δυνάμεις θα κυριαρχήσουν ως καθορίζουσες το μέλλον μας. Καθόλου δεν θα μας κακοφαινόταν βέβαια να προκύψουν θαύματα. 

Ωστόσο η συνειδητή ή μη ψήφος μας, η νηφάλια ή η εν συγχύσει συμπεριφορά μας ενώπιον της κάλπης, η αισιόδοξη ή η καταθλιπτική αντιμετώπιση της κρίσης που βιώνουμε θα καθορίσουν εν πολλοίς, τόσο την μορφή όσο και το περιεχόμενο της μεταπολιτευτικής Ελλάδας.   

Ο Λαβύρινθος του Χορού!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ 

Την Τρίτη 12 Ιουνίου 2012 ξεκινά η χορό-θεατρική παράσταση «Ο Λαβύρινθος του Χορού» από το «Αέναον Χοροθέατρο» Daniel Lommel (www.aenaon.eu) στο Θέατρο «Βασιλάκου» (Προφήτη Δανιήλ 3 και Πλαταιών, Μεταξουργείο, τηλ: 210-3470.707).
 https://vimeo.com/43610548 ερμηνευμένο από την Φιλαρμονική της Βιέννης. 


 «Ο Λαβύρινθος του Χορού» ανεβαίνει σε χορογραφίες Daniel Lommel για 3 (τρεις) παραστάσεις στις 12 - 13 - 14 Ιουνίου 2012 στο πλαίσιο του 11ου Φεστιβάλ Χορού του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων που πραγματοποιείται με τη υποστήριξη του ΥΠ.ΠΟ.Τ. και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί για άλλες 4 (τέσσερις) παραστάσεις, στις 21 - 22 - 23 - 24 Ιουνίου 2012 στον ίδιο χώρο, και θα μας ταξιδέψει με τις «Παραλλαγές Γκόλντμπεργκ» και το «Κοντσέρτο για 2 βιολιά και ορχήστρα σε ρε μινόρε BWV 1043» του Μπαχ και το «Μπολερό» του Ραβέλ

Αναλυτικά το Πρόγραμμα των επτά (7) παραστάσεων: 

Τρίτη 12 Ιουνίου,  ώρα 9.00μμ.
Τετάρτη 13 Ιουνίου,  ώρα 9.00μμ.
Πέμπτη 14 Ιουνίου,  ώρα 10.30μμ.
Πέμπτη 21 Ιουνίου,  ώρα 9.00μμ.
Παρασκευή 22 Ιουνίου,  ώρα 9.00μμ.
Σάββατο 23 Ιουνίου,  ώρα 9.00μμ.
Κυριακή 24 Ιουνίου,  ώρα 9.00μμ. 

Εισιτήρια: 15 ευρώ,  7,5 ευρώ μειωμένο. 

Χορεύουν: Θανάσης Σολωμός, Μανώλης Κοπανάκης, Δήμητρα Αντωνάκη, Φωτεινή Ασημακοπούλου, Ελένη Γιαννούδη, Φιλίτσα Θωμοπούλου, Έλενα Κέκου, Έλενα Κοντογόνη, Αυγή Παναγιωτοπούλου, Αγγέλα Πατσέλη, Βιβή Σταμούλη, Αριάδνη Φιλιππάκη και Έλενα Τσουκαλά.

Τα εν ΔΗΜΩ....εν ΟΙΚΩ!.....αναλυτικό ρεπορτάζ της συνεδρίασης του Κ. Σ. Νέας Ερυθραίας.

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ 

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Ν. Ερυθραίας συνήλθε την Πέμπτη 31/05/2012 στις 08.00μμ υπό την Προεδρία του κ. Α. Ξενάκη στην αίθουσα του κτηρίου της  Σπύρου Λούη και Πίττα. 


Αφού διαπιστώθηκε απαρτία η συνεδρίαση ξεκίνησε με την λήψη αποφάσεων επί (1) προ ημερησίας θέματος και «11» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται στην πρόσκληση με Α.Π.24380 ημερομηνίας 29/05/2012.