Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

«Φέσι» στους δημότες αν υπάρξει κακοδιαχείριση….

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Για άλλη μια φορά οι πολίτες καλούνται να πληρώσουν τα «σπασμένα»! Όπως προβλέπει το μεσοπρόθεσμο, σε περίπτωση κακής διαχείρισης των Δήμων οι δημότες θα επιβαρύνονται με επιπλέον φόρους!


Ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο οι πολίτες να δουν το τέλος ακίνητης περιουσίας να αυξάνεται σε περίπτωση που διαπιστωθεί απόκλιση της τήρησης του προϋπολογισμού ενός δήμου. 

Ο Έρωτας στο Πλατωνικό Συμπόσιο!

Γράφει η ΒΑΣΩ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μετά από μια συνάντηση σε μια παρουσίαση βιβλίου με την κ. Νικολίτσα  Γεωργοπούλου Λιαντίνη μαγεμένη από το λόγο της στο πάντα επίκαιρο θέμα του «Πλατωνικού Έρωτα» σκέφτηκα να της κάνω μία συνέντευξη αφού πρώτα κάναμε μία εκ βαθέων συζήτηση.  

Συνέντευξη με την Καθηγήτρια Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Νικολίτσα Γεωργοπούλου - Λιαντίνη.


Νικολίτσα Γεωργοπούλου - Λιαντίνη.

- Κυρία Λιαντίνη, επειδή έχετε ερευνητικά - συγγραφικά αναλύσει φιλοσοφικά το θέμα του πλατωνικού έρωτα στο Συμπόσιο του Πλάτωνα θα ήθελα να συζητήσουμε για την κατανόηση αυτού του σημαντικού για την ανθρώπινη ύπαρξη γεγονότος, όπως κατανοείται από τον Πλάτωνα. 

Η εισβολή των μουσουλμάνων έχει αρχίσει!!

Δείτε το βίντεο σοκ της Γαλλικής τηλεόρασης που αναφέρεται στο σοβαρό πρόβλημα του Ισλάμ στην Γαλλία και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες......


Τα συμπεράσματα δικά σας.....

Δεξί χέρι του Κυριακόπουλου, με σύζυγο στη λίστα Λαγκάρντ.....ο Σύμβουλος του κ. Χατζηδάκη!!

Για την αντιγραφή ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Ενδεικτικό της συνεχιζόμενης διαπλοκής που στραγγαλίζει κάθε προοπτική, είναι η υπόθεση του συμβούλου του Yπουργού Χατζηδάκη, κ. Ευθυμίου Βιδάλη. Σύμφωνα με την αποκάλυψη - βόμβα της «Δημοκρατίας», η κ. Μαίρη Βιδάλη, της οποίας το όνομα, εμφανίζεται στην λίστα Λαγκάρντ δεν είναι η γνωστή ηθοποιός, αλλά η σύζυγος του μυστηριώδους συμβούλου!


Κάπως έτσι εξηγείται και το πέπλο σιωπής μετά την οργισμένη διάψευση της ηθοποιού, που δολίως ενεπλάκη, αφού αυτή η εξέλιξη αποκαλύπτει έναν ιστό με την άκρη του νήματος στην εταιρεία S and B.

Προ ημερών το newsbomb.gr είχε αποκαλύψει την φωτογραφική διάταξη υπέρ της εταιρείας που επιχειρούσε να περάσει ο Υπουργός κ. Χατζηδάκης αλλά και την περίεργη κωλυσιεργία αλλαγής του θεσμικού πλαισίου για την αποχώρηση εταιρειών από το χρηματιστήριο, που επίσης ευνοούσε την S and B.   

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Δηλώσεις - βόμβα για την αποκρατικοποίηση του Ελληνικού!

Για την αντιγραφή ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικό ΑΕ, κ. Σπύρος Πολλάλης σε συνέντευξή του κατηγόρησε ανοιχτά το ΤΑΙΠΕΔ για τον τρόπο με τον οποίο διεξάγει τον διαγωνισμό για την αξιοποίηση της έκτασης στο Ελληνικό.


Μιλώντας στον Alpha Radio 9.89 και στο δημοσιογράφο Σπύρο Χαριτάτο ο κ. Πολλάλης δήλωσε: «Δυστυχώς πουλώντας το 100% των μετοχών της Ελληνικό Α.Ε., αμέσως-αμέσως, αποποιούμαστε οφέλη στο μέλλον. Διότι η Ελλάδα έχει λαμπρό μέλλον». 

Αλλαγή Προέδρων στα Κοινοτικά Συμβούλια Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας!

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΤΣΙΟΜΠΑΝΗΣ

Υπέβαλε την παραίτηση του από τη θέση του Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς ο κ. Σταύρος Παπαδάκης με επιστολή του προς το Δήμαρχο Κηφισιάς κ. Χιωτάκη η οποία και έγινε αποδεκτή, παραχωρώντας τη θέση του στον επόμενο εκλεγμένο σύμβουλο.
Στην επιστολή παραίτησης του ο κ. Σταύρος Παπαδάκης αναφέρει: «Σεβόμενος την πολιτική απόφαση του συνδυασμού μας με την οποία είχαμε συμφωνήσει ότι η θητεία του προέδρου θα είναι διετής και χωρίς να κάνω χρήση του νόμου 4071/2012 που με ορίζει μέχρι το τέλος της Δημοτικής Θητείας, παρακαλώ όπως δεχτείτε την παραίτηση μου από τη θέση του Προέδρου της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς. Θα συνεχίσω να προσφέρω στην Κηφισιά και να αγωνίζομαι για τα προβλήματα της από τη θέση του τοπικού συμβούλου».  

Αναβολή παράστασης.....

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η Λυκόφως είναι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την αναβολή της παράστασης «Μετάξι» του Αλεσσάντρο Μπαρίκκο λόγω ανυπέρβλητων εμποδίων που δημιουργήθηκαν με το Θέατρο της Οδού Κυκλάδων που θα φιλοξενούσε την παράσταση.


 Σύντομα θα ανακοινωθεί που και πότε θα γίνει η πρεμιέρα.  

Bob Mandel.....ο εμπνευστής του ευρώ αποκαλύπτει!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Ο Bob Mandel δήλωσε πως η δημιουργία του ευρώ είχε από την αρχή σαν στόχο να υποδουλώσει τις εκλεγμένες κυβερνήσεις σε μια οικονομική «φόρμουλα».....διάθεσης της κρατικής περιουσίας!


Η οικονομική αυτή φόρμουλα λέγεται ο κανόνας του 3% και ο τελικός σκοπός ήταν να δημιουργηθεί κάτι που θα αντικαταστήσει την δημοκρατία. Δείτε το βίντεο.....


Τα συμπεράσματα δικά σας......για την ωμή αλήθεια των πραγμάτων και για το τι επιδιώκουν να μας πασάρουν τα Ελληνικά ΜΜΕ και σε ποια πραγματικότητα θέλουν να μας οδηγήσουν.

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Καμία περικοπή στις διπλές συντάξεις Βουλευτών και Δημάρχων!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Τη στιγμή που σχεδόν δύο εκατομμύρια συνταξιούχοι παλεύουν με νύχια και με δόντια για να τα βγάλουν πέρα μετά τις περικοπές στους μισθούς τους, οι Βουλευτές και άρχοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης συνεχίζουν να παίρνουν κανονικά τις συντάξεις τους χωρίς τη μείωση 20% ή 30% που περιλαμβάνεται στη σχετική διάταξη.


Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Τύπου της Κυριακής», οι περικοπές στις βουλευτικές συντάξεις θα υπολογιστούν σε διαφορετικό πλαίσιο από τις μειώσεις που έγιναν στους υπόλοιπους «κοινούς θνητούς» συνταξιούχους.  

Όταν «ο πλανήτης μας φτάνει στα όριά του»!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ – (ΑΤΤΟΙΚΑ) παρουσιάζει το βιβλίο του Lester R. Brown «Ο Πλανήτης μας στα όρια του», σε μετάφραση και επιμέλεια του Δρ. Χρυσόστομου Φουντούλη. 

Η παρουσίαση θα γίνει το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 6.00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων στην οδό Ακαδημίας 50 αίθουσα «Αντώνης Τρίτσης».



Θα ακολουθήσει συζήτηση σε θέματα περιβάλλοντος και ομιλίες των κ.κ. Καραβασίλη Μαργαρίτας Προέδρου του Παρατηρητηρίου Πολιτών για την αειφόρο ανάπτυξη, Παπαδόπουλου Γεράσιμου Δ/ντή Ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, Πετράκη Μιχάλη περιβαλλοντολόγου, πρ. Δ/ντή Ινστιτούτου Ερευνών Περιβάλλοντος Αστεροσκοπείου Αθηνών.    

Η Ισπανίδα που ξεμπρόστιασε τον Πρόεδρο και τους ηγέτες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς!!

Για την αντιγραφή ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Σφοδρή επίθεση από μία νεαρή Ισπανίδα δέχτηκαν οι ηγέτες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και δη ο πρόεδρός της Γιώργος Παπανδρέου.

Η νεαρή κοπέλα, μέλος της Νεολαίας της Διεθνούς, κατήγγειλε την πολυτέλεια στην οποία διαβιούν οι ηγέτες της Σοσιαλιστικής.


Ξενοδοχεία πέντε αστέρων, λιμουζίνες και δείπνα, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του τρόπου ζωής των Σοσιαλιστών της Διεθνούς και του επικεφαλής τους κ. Γιώργου Παπανδρέου.

«Απαιτούμε επιτέλους η Σοσιαλιστική Διεθνής να έχει λόγο ύπαρξης, μην μας κάνετε εμάς τους νέους να ντρεπόμαστε», είπε η Μπεατρίθ Ταλεγόν, αφήνοντας άφωνους τους ηγέτες των κομμάτων που αποτελούν τη Σοσιαλιστική Διεθνή.  

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

ΙΚΑ: Πως μπορείτε να δείτε τα ένσημα σας μέσω internet;

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Μέσω της ιστοσελίδας www.ermis.gov.gr, έχετε τη δυνατότητα να δείτε αλλά και να εκτυπώσετε την καρτέλα των ενσήμων σας στο ΙΚΑ.

Μέσω αυτής της υπηρεσίας οι πολίτες είναι σε θέση να εκδώσουν on-line και τυπώσουν απόσπασμα ατομικού λογαριασμού ΙΚΑ για τα έτη 2002 έως και σήμερα.


Για να χρησιμοποιήσετε την Ηλεκτρονική Υπηρεσία, θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε και να συνδεθείτε στο site, δίνοντας όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης.  

Το γράμμα «Λ» και η σημασία του!

Το γράμμα «Λ» και η σημασία του  για τους Έλληνες.......


Το «Λ» σημαίνει φως....δείχνει την προέλευση μας!!

Δείτε το σχετικό βίντεο....

Για την αγάπη σας!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου 2013 ο οίκος Swarovski  θα διαθέτει στα καταστήματά του γούρια αγάπης σε κολιέ, μπρασελέ, πορτ κλε  μόνον με 50,00 ευρώ γι αυτές τις ημέρες.

Σε υπέροχα σχέδια και χρωματισμούς και φτιαγμένα πάντα με τα εκπληκτικής ποιότητας ομώνυμα κρύσταλλα.

Εκφράστε την αγάπη σας από σήμερα και έως τις 18 Φεβρουαρίου με ένα αντικείμενο αγάπης Swarovski για την ή τον καλό σας.

«Για ποιους πετάω στο Αιγαίο».....συγκλονιστικό κείμενο πιλότου μαχητικού!

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Σαν αντικρίσω το άσπρα άλογα του Αιγαίου, χάνεται η σκέψης μου στον Ουρανό του Θείου, του Ωραίου του Αληθινού!


Δεν είμαι ημίθεος, δεν είμαι άτρωτος, δεν είμαι καν ήρωας! Έχω τους φόβους μου, έχω τις αναστολές μου, έχω τις ανασφάλειες μου! Μπορεί να μην είναι σε θέση να ζητήσω από την έρμη Πατρίδα κάτι το καλύτερο για μένα, για τα παιδιά μου, μπορεί να μην είμαι καν ικανός για αυτά που παίρνω!

Όλες αυτές οι σκέψεις που περνάνε από το μυαλό μου, σφίγγουν το λαιμό και ξεραίνουν το στόμα μου.  

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Der Spiegel: Η χαμένη γενιά της Ελλάδας....

Παρουσιάζει  ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Τον τίτλο «Φόβος για το μέλλον: Η χαμένη γενιά της Ελλάδας» φέρει συγκλονιστικό ρεπορτάζ του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel», το οποίο, με αφορμή το γνωστό περιστατικό διανομής φαγητού στο κέντρο της Αθήνας, αναφέρεται στο δράμα που ζει η νέα γενιά της χώρας μας και παραθέτει μαρτυρίες μερικών από τα νεαρά θύματα αυτής της βαθιάς οικονομικής και όχι μόνο κρίσης.


Το ρεπορτάζ έχει ως εξής:

«Οι νέες φασαρίες κατά τη διανομή φαγητού στην Αθήνα δείχνουν: Πολλοί Έλληνες φοβούνται για την επιβίωσή τους. Ο φωτογράφος Kilian Foerster ρώτησε νέους στη Θεσσαλονίκη για τα σχέδιά τους. Ανθρώπους, για τους οποίους τίποτα πια δεν είναι αυτονόητο, ούτε καν αν θα υπάρχει κάτι για φαγητό.  

Ο ποταμός Cano Cristales.....θαύμα της φύσης!


Γράφει ο ΗΛΙΑΣ ΝΟΜΠΙΛΑΚΗΣ

Ο ποταμός Cano Cristales αποτελεί ένα μοναδικό βιολογικό θαύμα. Βρίσκεται κοντά στην πόλη La Macarena, στην Κολομβία της Νότιας Αμερικής.

Είναι γνωστός για τα πολλά του χρώματα και για αυτό πολλές φορές αποκαλείται σαν «το πιο όμορφο ποτάμι» ή «το πιο ποτάμι που ξεκινάει απ’ τον παράδεισο».


Όταν οι συνθήκες του νερού είναι ιδανικές, οι πολλές ποικιλίες των φυκιών και των βρύων που υπάρχουν στο νερό ανθίζουν, γεμίζοντας την επιφάνεια με εντυπωσιακές κηλίδες κίτρινου, μπλε, πράσινου και κόκκινου χρώματος, καθώς και με πολλές αποχρώσεις αυτών.

Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό και μας αποκαλύπτει για άλλη μια φορά τη μαγεία της φύσης. El río que se escapó del paraíso......ο ποταμός που δραπέτευσε από τον παράδεισο!!

Σωστός Τονισμός....


Μία από τις ωραιότερες ιστοσελίδες....για την Ελλάδα!

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Μία νέα internet-ική τουριστική πλατφόρμα δημιουργήθηκε για την Ελλάδα. Η ιστοσελίδα www.greecevirtual.gr.....σας «περιηγεί» εικονικά, σε πανέμορφες περιοχές της Ελλάδας, μέσα από εκπληκτικές πανοραμικές εικόνες 360 μοιρών και σας δίνει την δυνατότητα να δείτε τους χώρους και τα τοπία από κάθε πλευρά τους, γυρίζοντας την εικόνα με το ποντίκι σας, σε όποια κατεύθυνση θέλετε δεξιά, αριστερά, πάνω, κάτω, συνοδευόμενη από τους φυσικούς ήχους του χώρου πού περιηγείστε!


Η ιστοσελίδα αποτελεί ένα πρωτοποριακό εικονικό «ξεναγό» που σας ενημερώνει και σας ξεναγεί με εικόνα, βίντεο, ήχο (τον ήχο του κύματος, των γλάρων κλπ.) και σύντομες πληροφορίες για κάθε τόπο που επισκέπτεστε στην ελληνική και αγγλική γλώσσα.
 

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Κόντρα ΕΥΔΑΠ - Δήμου Κερατσινίου!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Την αντίδραση της Διοίκησης της ΕΥΔΑΠ προκάλεσαν οι δηλώσεις εκπροσώπων του Δήμου Κερατσινίου ότι η εταιρεία κάτασχε λογαριασμούς μισθοδοσίας των υπαλλήλων του Δήμου.


Σε σχετική της ανακοίνωση η ΕΥΔΑΠ αναφέρει:

«ο Δήμος Κερατσινίου αντίθετα προς τη ρητή νομοθετική επιταγή, επιβάλλει αυθαιρετώντας προκλητικά, αστρονομικά τέλη διέλευσης και τέλη χρήσης δικαιώματος αγωγών αποχέτευσης, ύψους 14.000.000 ευρώ τον χρόνο και απαιτεί να μην πληρώνει για το νερό που του δίνει η ΕΥΔΑΠ. Αδιαφορεί δε πλήρως ποιος και πώς θα πληρώσει τις παράλογες απαιτήσεις. 

«Ευχαριστούμε ΕΛΛΑΔΑ»!

Παρουσιάζει ο ΗΛΙΑΣ ΝΟΜΠΙΛΑΚΗΣ

Ένα βίντεο από την Ισπανία που σε κάνει να δακρύζεις. Ισπανοί μαθητές και σπουδαστές μαζί με τους καθηγητές τους ετοίμασαν ένα βίντεο με το οποίο λένε ευχαριστώ στη χώρα μας.


Για ποιο λόγο;

Για τη φιλοσοφία, τις λέξεις, τα μαθηματικά, τη μουσική και πολλά άλλα.... 

Η πιο σοκαριστική φωτογραφία που έχετε δει!!


Βάναυση δίωξη Χριστιανών στην Νιγηρία.....η χειρότερη μορφή βίας και θρησκευτικού πολέμου σε εξέλιξη στην Νιγηρία.

Τα δυτικά ΜΜΕ και φυσικά τα......διαπλεκόμενα Ελληνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, δεν αφιέρωσαν μέχρι στιγμής  ούτε  ένα δευτερόλεπτο τηλεοπτικού χρόνου για να δείξουν την σφαγή και το κάψιμο των Χριστιανικών Εκκλησιών αλλά και των Χριστιανών στην Νιγηρία από τους Μουσουλμάνους που κατά χιλιάδες έχουν κατακλύσει την Ελλάδα και τυγχάνουν την προστασία των αφεντικών τους. 

Τα συμπεράσματα δικά σας.....

Θα σε πάρω να φύγουμε!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Επειδή ο κόσμος αρέσκεται στο να γυρίζει πίσω στις καλύτερες εποχές της Ελλάδας και τα ρομαντικά τραγούδια, κι αυτό αποδείχτηκε από την τεράστια επιτυχία που γνώρισε ο «Αττίκ» πέρσι στο Badminton, o Μιχάλης Αδάμ επιχειρεί φέτος και συγκεκριμένα από τις 15 Μαρτίου 2013 μια νέα υπερπαραγωγή για να τιμήσει την αθηναϊκή Επιθεώρηση.


Έτσι, το «Θα σε πάρω να φύγουμε», παρουσιάζει ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα που αφηγείται την ιστορία της Ελλάδας μέσα από την πορεία της αθηναϊκής επιθεώρησης. 

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Πολιτείας.....τίμησε τον κ. Χιωτάκη!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Πολιτείας, που έλαβε χώρα την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013, το Δ.Σ. του Συλλόγου ΤΙΜΗΣΕ τον κ. Χιωτάκη παρόλο που.....είχε ήδη προσφύγει εναντίον μελών του Συλλόγου για την απόφασή τους να καταφύγουν στην Περιφέρεια για να ακυρώσουν απόφαση της κατασκευής υδατοδεξαμενής στην Πολιτεία!
Τον τελευταίο καιρό ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Πολιτείας πληροφορεί τους κατοίκους της Πολιτείας με ενημερωτικές επιστολές σχετικά με διάφορα καυτά «θέματα» που οδηγούν στην υποβάθμιση την ποιότητα ζωής της περιοχής όπως π.χ.  

Η φωτογραφία που έκανε τον πλανήτη να δακρύσει!!


Σφίγγει τις γροθιές του και φωνάζει με όλη τη δύναμη της παιδικής ψυχής του......Η συγκλονιστική φωτογραφία ενός Παλαιστίνιου πιτσιρικά που γύρισε από το σχολείο και είδε τους Ισραηλινούς να έχουν κατεδαφίσει το σπίτι του, στην ανατολική Ιερουσαλήμ, κάνει το γύρο του κόσμου.


Ο σπαραγμός του δεν έχει τέλος. Δεύτερη, εξίσου «δυνατή» φωτογραφία......ο πιτσιρίκος της ιστορίας μας ανεβεί στα συντρίμμια του σπιτιού του και κλαιει.

Ο Δήμος υποστήριξε ότι το σπίτι είχε χτιστεί παράνομα και δεν είχε άδεια. Και πως η κατεδάφιση έγινε με δικαστική εντολή. Στο συγκεκριμένο σπίτι μένει ή μάλλον έμενε μια 33μελής οικογένεια!!

Στο Παλλάς το Λουλούδι στη φωτιά!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013, στις  20:00 στο Παλλάς θα έχουμε την χαρά να απολαύσουμε για μια και μοναδική παράσταση τη Φωτεινή Δάρρα και τον Δημήτρη Παπαδημητρίου (τέσσερα χρόνια μετά από την τελευταία τους κοινή εμφάνιση).


Αφορμή ο νέος δίσκος σε στίχους Νίκου Γκάτσου με τίτλο «Λουλούδι στη φωτιά» με τον τίτλο αυτόν να.....παραπέμπει στην εικόνα της σύγχρονης Ελλάδας. 

Ξεπούλησαν τον Hellas Sat!!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Η Deutsche Telekom του ΟΤΕ πούλησε τον μοναδικό ελληνικό τηλεπικοινωνιακό δορυφόρο και άφησαν την χώρα χωρίς ιδιόκτητες δορυφορικές επικοινωνίες και τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά και την κυπριακή Εθνοφρουρά, κυριολεκτικά στο έλεος των ξένων!


Ο Hellas Sat, πουλήθηκε στην ArabSat κατά 99,05% έναντι 208 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε την Πέμπτη 07/02/2013 ο ΟΤΕ.

Σε μία εποχή που οι δορυφορικές επικοινωνίες στο νέο πεδίο επιχειρήσεων της Α. Μεσογείου, που είναι ο κρισιμότερος, ίσως, παράγων σε μία αναμέτρηση, η Ελλάδα χάνει τον έλεγχο του μοναδικού τηλεπικοινωνιακού δορυφόρου της!