Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Σε δίκη παραπέμπεται πρώην Δήμαρχος για σωρεία αυθαιρεσιών!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Σωρεία παραβάσεων και αυθαιρεσιών καταλογίζονται σε πρώην Δήμαρχο στη Χαλκιδική, ο οποίος παραπέμπεται σε δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.


Πρόκειται για τον Δημήτρη Δρούγκα, επί δύο θητείες (1998-2006) δήμαρχο......στον Καποδιστριακό - τότε - δήμο Παναγίας, ο οποίος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες.....της απιστίας κατ' εξακολούθηση.........της απιστίας στην υπηρεσία και της.......πλαστογραφίας μετά χρήσεως κατ' εξακολούθηση.   


Πολυεθνικές ζήτησαν…. μισθό 250-300 ευρώ με λιγότερες ώρες εργασίας!!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Απαίτηση - Σοκ, για νέα μείωση στον κατώτατο μισθό των άνεργων νεαρής ηλικίας που θα απασχολούνται με μειωμένο ωράριο, έβαλαν στο τραπέζι του υπουργείου Ανάπτυξης οι εκπρόσωποι «11» πολυεθνικών εταιρειών που συναντήθηκαν στις 16/03/2013 με τον Κ. Χατζηδάκη.


Οι κάτωθι πολυεθνικές έθεσαν θέμα μείωσης του μισθού στα επίπεδα των 250-300 ευρώ.....  

Απροκάλυπτη προειδοποίηση της Ρωσίας προς την Τρόικα!!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

«Μην τολμήσετε να πειράξετε την Ρωσική Εμπορική Τράπεζα (RCB) γιατί τότε θα νιώσετε τι σημαίνει ρωσική οργή»!


Με αυτή την απροκάλυπτη προειδοποίηση η Ρωσία επεμβαίνει για πρώτη φορά από τότε που υλοποιήθηκε η κατάσχεση των καταθέσεων μεταδίδει το πρακτορείο RIA Novosti:  


Graffiti:Υποδεέστερη μορφή τέχνης ή ειλικρινής κραυγή διαμαρτυρίας στο σύγχρονο αστικό τοπίο της Αθήνας;....της Δρ Στέλλα Μουζακιώτου.

Παρουσιάζει η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο ιδανικότερος καμβάς για να ξεδιπλώσει κάποιος τη ζωγραφική του ικανότητα δεν είναι πάντα ο κλασικός, αυτός δηλαδή που βρίσκεται στο καβαλέτο. Οτιδήποτε μπορεί να αναδείξει την έμπνευση και τη δημιουργικότητα του καλλιτέχνη είναι αποδεκτό και ενίοτε ιδιαίτερα εντυπωσιακό και επιβλητικό στην όψη. 

Δρ  Στέλλα Μουζακιώτου Καθηγήτρια της Ιστορίας της Τέχνης στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, Επιμελήτρια Εκθέσεων

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αφήσαμε τα ατελιέ ή τις γκαλερί, όπου φιλοξενούνται έργα τέχνης, και βγήκαμε στους δρόμους και τους τοίχους της σύγχρονης Αθήνας για να συναντήσουμε τις δημιουργίες των καλλιτεχνών του δρόμου μέσα από μια προσπάθεια να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα που μας προσφέρουν απλόχερα και εμείς τις περισσότερες φορές τα προσπερνάμε αδιάφορα… ή ακόμα χειρότερα….. αντιμετωπίζουμε υβριστικά τους δημιουργούς τους!     

«Αττίλας 3: Πως κατέρρευσε η Κύπρος».....δημοσίευμα-έρευνα στο περιοδικό HotDoc!

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

«Οι τράπεζες και οι επιχειρήσεις με τις οποίες συνδέεται δεν έχουν τίποτα από το θαύμα που είχε υποσχεθεί. Σε πολλά από τα οικονομικά γραφεία της Λευκωσίας ο Βγενόπουλος περιγράφεται ως ο άνθρωπος που μετέφερε την κόλαση στην Κύπρο».


Έτσι ξεκινά το δημοσίευμα-έρευνα στο περιοδικό HotDoc με τίτλο «Αττίλας 3: Πως κατέρρευσε η Κύπρος» ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, κάνοντας λόγο για άγνωστο δικηγόρο που εν μια νυκτί έγινε ο νούμερο ένα επιχειρηματίας της χώρας με 54.000 εργαζόμενους στον όμιλό του, ακολουθώντας αντίστροφη πορεία λίγο πριν ξεσπάσει η κυπριακή κρίση όταν «ο ηγέτης της MIG, ο άγγελος της δυναμικής επιχειρηματικότητας έγινε έκπτωτος».   


Βόμβα Ιγνατίου: Τη «νεκρανάσταση» του σχεδίου Ανάν ζητά η Άγκυρα!!

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Στην αποκάλυψη πως ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Νταβούτογλου με επιστολή του στον αμερικανό ομόλογο του ζητά να κλείσει επειγόντως το Κυπριακό με βάση το φιλοτουρκικό σχέδιο Ανάν, προέβη ο γνωστός δημοσιογράφος, Μιχάλης Ιγνατίου, μέσω του προσωπικού του blog.


Ο γνωστός ανταποκριτής, γράφει χαρακτηριστικά από την Ουάσιγκτον: «Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου απέστειλε επιστολή στον Αμερικανό ομόλογό του, Τζον Κέρι με αποκλειστικό θέμα την κατάσταση στην Κύπρο.  


Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ της λίστας 132 εταιρειών που έβγαλαν τεράστια κεφάλαια εκτός Κύπρου για να γλιτώσουν το «κούρεμα»!!

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Τέσσερις σελίδες με τα ονόματα 132 εταιρειών και ορισμένων φυσικών προσώπων που απέσυραν το μεγαλύτερο μέρος των καταθέσεών τους σε ευρώ, δολάρια και ρούβλια που διατηρούσαν σε κυπριακές τράπεζες αποκαλύπτει το protothema.gr.



Οι μεταφορές των χρημάτων το συνολικό ύψος των οποίων προκαλεί ίλιγγο έγιναν μέσα σε 15 ημέρες, και συγκεκριμένα το διάστημα από την 1η μέχρι τις 15 Μαρτίου του 2013. Την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013 συνεδρίασε το Eurogroup στο οποίο αποφασίστηκε επισήμως η επιβολή τέλους, όπως αποκλήθηκε το «κούρεμα», στις καταθέσεις εταιρειών και φυσικών προσώπων σε όλες τις τράπεζες της Κύπρου.   


Έργα νέων καλλιτεχνών!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

H εικαστική δράση νέων καλλιτεχνών που πρωτοπορούν αποτελούν προτεραιότητα για τις περιοδικές εκθέσεις στο Μουσείο Κοσμήματος.

Από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του το ΜΚΗΛ στηρίζει έμπρακτα το σύγχρονο κόσμημα και τις διακοσμητικές τέχνες. Μέσα από εκθέσεις, παρουσιάσεις, και θεσμούς όπως η Biennale Νέων Σπουδαστών αλλά και με συνεργασίες με μουσεία και φορείς του εξωτερικού, προβάλλει συστηματικά το έργο πρωτοπόρων δημιουργών από όλο τον κόσμο.

Η ανάγκη να στηρίξουμε κλάδους των εφαρμοσμένων και διακοσμητικών τεχνών, όπως η κοσμηματοποιία, που κατέχουν μια ιδιαίτερη θέση στην Ελληνική καλλιτεχνική παράδοση είναι επιτακτική, ιδιαίτερα σήμερα.


Τι είναι στα αλήθεια ο άνθρωπος;;

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ

Ο Μπέρτολτ Μπρεχτ στην «μπαλάντα του έμπορα» μας έλεγε:


.......Τι είναι στ’ αλήθεια ο άνθρωπος  
Πού να ξέρω ο άνθρωπος τι είναι  
Ποιος να το ξέρει τάχα  
Δεν ξέρω ο άνθρωπος τι είναι  
Ξέρω την τιμή του μονάχα......   

Βραδία αφιερωμένη στον Ιωάννη Καποδίστρια!


«Απόρρητη» η έρευνα για τις γερμανικές αποζημιώσεις!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Από τις αρχές Μαρτίου 2013 βρίσκεται στα χέρια του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα το έργο της Ομάδας Εργασίας που είχε συσταθεί για την έρευνα των αρχείων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, που αφορούν στις περιόδους του Α΄ και του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.


Όπως αναφέρεται ωστόσο σε έγγραφο του κ. Σταϊκούρα που διαβιβάστηκε στη Βουλή, «το έργο έχει χαρακτηριστεί απόρρητο».   


Επιστολή Σοκ: Απειλούν με εκτελέσεις Αναστασιάδη και Δημητριάδη!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Σοβαρότατες απειλές για τη ζωή του Προέδρου της Δημοκρατίας και του διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας διατυπώνουν άγνωστοι μέσω επιστολής που έστειλαν ταχυδρομικώς στην κυπριακή εφημερίδα «Πολίτης» και η οποία σχετίζεται με τις πρόσφατες εξελίξεις στο τραπεζικό σύστημα της χώρας.


Η επιστολή, η οποία είναι δακτυλογραφημένη, απευθύνεται «Προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και Διοικητή Κεντρικής Τράπεζας» και φέρει ημερομηνία 20 Μαρτίου 2013.  


Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΡΙΚ: Καίει το πόρισμα του οίκου «Alvarez and Marsal» για το τραπεζικό σκάνδαλο!!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Καταστροφή σημαντικού υλικού από άτομα τα οποία ενδεχομένως να έχουν ποινικές ευθύνες για το τραπεζικό σκάνδαλο, διαπιστώνει ο διεθνής οίκος «Alvarez and Marsal», σύμφωνα με στοιχεία που αποκάλυψε στις 03/04/2013 στο κεντρικό τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων το ΡΙΚ.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, που επικαλέστηκε έγκυρη πηγή, το υλικό ήταν σε ηλεκτρονική μορφή.  

Η Deutsche Bank κατηγορείται για «απάτη» ύψους 12 δις!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Η λέξη «πρωτοφανείς» είναι ελάχιστη για να περιγράψει τις κατηγορίες με τις οποίες βαρύνεται η μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα, η Deutsche Bank.


Τρεις πρώην, πλέον, υπάλληλοι της κατήγγειλαν πριν από 2,5 χρόνια την Deutsche Bank πως εξαφάνισε με λογιστικά μαγειρέματα ζημίες 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων που προέκυψαν από γιγαντιαίο «τζογάρισμα» της Deutsche Bank σε παράγωγα αξίας, κρατηθείτε, 130 δισεκατομμυρίων δολαρίων! Το κόλπο μάλιστα έγινε μεσούσης της κρίσης στις αγορές, δηλαδή από το 2007 έως το 2009.  


ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Που θα κρυφτεί τώρα ο Άδωνης μετά από αυτό το βίντεο;;

Βίντεο που έκανε την εμφάνισή του στο YouTube δείχνει τον αδερφό του Άδωνη......Αλέξανδρο Γεωργιάδη παρέα με…..τη Πέπη Τσεσμελή πρωταγωνιστές!!

Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας…..




Η επίσημη του «Εβραίου»!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Στο θέατρο ALTERA PARS (Μεγάλου Αλεξάνδρου 123 - Κεραμικός) παίζεται η υπέροχη, ενδιαφέρουσα, με μαύρο χιούμορ  και με απρόβλεπτες ανατροπές η πικρή κωμωδία «Ο Εβραίος» του Τζιάννι Κλεμέντι.


Η επίσημη πρεμιέρα θα γίνει το Σάββατο 6 Απριλίου 2013 στις 21.15 με τιμώμενο πρόσωπο τον συγγραφέα.  


Το κόστος μισθοδοσίας της ΔΕΗ!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ
 
Η Πορτογαλική εταιρεία ενέργειας έχει δυναμικότητα 7000 ΜW και απασχολεί περίπου 7.000 εργαζομένους με μέση αμοιβή τα 1.300 € μηνιαίως.

Ετήσιο κόστος μισθοδοσίας : 110.000.000 €.


Η ΔΕΗ με δυναμικότητα 11.000 MW (57% περισσότερο) απασχολεί 20.000 υπαλλήλους (286% περισσότερο) με μέση μηνιαία αμοιβή τα 4.463 €.

Ετήσιο κόστος μισθοδοσίας: 1.071.000.000 € (974% περισσότερο).

Τα συμπεράσματα δικά σας…..

Κ.Ι.Σ: Αφορολόγητο με πλαστά ΦΕΚ;;

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Η ιστορία το έχει αποσιωπήσει. Βρίσκεται καταχωνιασμένο στα συρτάρια του Εθνικού Τυπογραφείου, χωρίς ο πολύς κόσμος να γνωρίζει βάσει ποίων αποφάσεων το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ) τυγχάνει φορολογικής ασυλίας! 


Σε ποια δεδομένα βασίστηκε σήμερα ο Φώτης Κουβέλης ώστε να εγγράψει στο ΚΙΣ τα 80 ακίνητα που διαθέτει, με αποτέλεσμα να μην πληρώνει ούτε ένα ευρώ φόρο;   


Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

O Δήμαρχος Ιθάκης χαστούκισε Δημοτικό Σύμβουλο!!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Ένταση δημιουργήθηκε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιθάκης την Παρασκευή 29/03/2013, όταν ο Δήμαρχος, Γιάννης Κασσιανός, σηκώθηκε και......χαστούκισε Δημοτικό Σύμβουλο  κατά τη διάρκεια συζήτησης που αφορούσε στην...... 


«Ορθή επανάληψη της αρ. 237/2013 απόφασης του Συμβουλίου (Παραχώρηση αίθουσας του Δήμου για τις ανάγκες του Ειρηνοδικείου Ιθάκης)».....με εισηγητή τον Δήμαρχο του νησιού.  


Σοβαρό κρούσμα εκφοβισμού (Bullying) στο 3ο Δημοτικό σχολείο Κηφισιάς!

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΤΣΙΟΜΠΑΝΗΣ

Σοβαρό περιστατικό σχολικού εκφοβισμού (Bullying) στο 3ο Δημοτικό σχολείο Κηφισιάς συνέβη την προηγούμενη Τετάρτη το μεσημέρι. Σύμφωνα με καταγγελία της μητέρας παιδιού 8,5 ετών που φοιτά στην τρίτη τάξη, ο γιος της έπεσε θύμα ενδοσχολικής βίας από συμμαθητές του της τελευταίας τάξης του σχολείου.



Σε μεσημεριανό διάλειμμα, περίπου στις δώδεκα και τέταρτο, ο μικρός μαθητής μετατράπηκε σε «κούνια» στα χέρια των συμμαθητών του, οι οποίοι στη συνέχεια τον εκτίναξαν στα τσιμεντένια σκαλοπάτια, κάτω από το γήπεδο του μπάσκετ.   


Η ποιητική συλλογή της Κικής Σεγδίτσα!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Μεγάλη επιτυχία είχε η βραδιά παρουσίασης της ποιητικής συλλογής «ερωτική απόδραση» της γνωστής συγγραφέως, ποιήτριας, δημοσιογράφου Κικής Σεγδίτσα, στην κατάμεστη αίθουσα του ΕΔΟΕΑΠ.

Χ. Αλεξανιάν, Μ. Βιντιάδης, Ι. Μεταξάς, Πάνος Σόμπολος.

Στη διάρκειά της, με γλαφυρότητα, αναλύθηκε σε βάθος η ποίηση της Κικής Σεγδίτσα από τον καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών Ιωάννη Μεταξά, τη δημοσιογράφο  Αλεξάνδρα Καπελετζή, τη συγγραφέα - ηθοποιό Σοφία Σωτηρίου, και τον δημοσιογράφο - συγγραφέα  Μηνά Βιντιάδη.  

Το «παιχνίδι δημοσίων σχέσεων» του Αναστασιάδη και ο «τραγικός» Σαρρής!!.....του Μιχάλη Ιγνατίου.

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Ο γνωστός ανταποκριτής στην Ουάσιγκτον εδώ και ώρες μεταφέρει κλίμα και απόψεις μέσα και από το twitter του, ασκώντας δριμεία κριτική στην πολιτική ηγεσία που διαχειρίζεται την κρίση.



Αναφερόμενος στις φήμες περί απειλής παραίτησης του Νίκου Αναστασιάδη, ο Μιχάλης Ιγνατίου σχολίασε κυνικά «Η απειλή αποχώρησης του κ. Αναστασιάδη από το Eurogroup εντάσσεται τελικά στο γνωστό «παιγνίδι δημοσίων σχέσεων»; Έτσι φαίνεται...». 

Πίσω από τις υποκλοπές και την απόπειρα δολοφονίας του Κ. Καραμανλή....ο ίδιος ένοχος!

Για την αντιγραφή ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Μια ακόμα επιβεβαίωση αποκάλυψης του defencenet.gr: Οι υποκλοπές του 2004 - 2005, μέχρι την κατάλυση της έννομης τάξης τον Δεκέμβριο του 2008 και την οργάνωση απόπειρας δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού πλέον αποτελούν μια ενιαία προς διερεύνηση ποινική υπόθεση από την ελληνική δικαιοσύνη.


Έτσι, αίτημα να συνενωθούν οι δικογραφίες των τηλεφωνικών υποκλοπών (υπόθεση Vodafone - ποινική δίωξη 2010) και της απόπειρας δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή (την περίοδο 2006 - 2008, με αναφορά από την ΕΥΠ το 2009), κατέθεσαν οι ανακριτές που χειρίζονται τις δύο υποθέσεις ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθήνας.   


Ακριβά σφάλματα!......από το γραφείο τύπου «Δημιουργία-Ξανά».

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Πριν μια εβδομάδα παρουσιάστηκε μια απαράδεκτη συμφωνία που κατέστρεψε, ίσως για πάντα, την αξιοπιστία του Κυπριακού τραπεζικού συστήματος. Ο σκοπός φαίνεται πως ήταν να ελαχιστοποιηθεί το κόστος για τους μεγάλους Ρώσους καταθέτες. Όμως το κούρεμα των καταθέσεων, ιδιαίτερα των εγγυημένων κάτω από 100.000 Ευρώ, ήταν η κόκκινη γραμμή που δεν έπρεπε ποτέ να περάσουν.


Μετά από μια εβδομάδα ένδοξης υποχώρησης της Κυπριακής πολιτικής ηγεσίας και ταπεινωτικά ταξίδια στη Ρωσία, το κόστος για τους καταθέτες άνω των 100.000 ευρώ στις δυο μεγάλες Κυπριακές τράπεζες μεγάλωσε: 30% και συζητιέται το 40%!

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Εγκαταλειμμένο τροχόσπιτο έξω από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Πράγματι είναι για γέλια και για κλάματα η «ανικανότητα» της Δημοτικής Αρχής, αφενός της Δημοτικής Αστυνομίας και αφετέρου της Υπηρεσίας Καθαριότητας, αυτό που εικονίζεται στην πινακίδα περί απαγόρευσης ρήψης μπαζών και κλαριών έξω από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς!


Δηλαδή, για τη Δημοτική Αρχή απαγορεύονται τα μπάζα και τα κλαριά.....


Από κόσκινο περνούν και άλλοι «αιρετοί» της Θεσσαλονίκης!

Για την αντιγραφή ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Συνολικά «15» αιρετοί του νομού Θεσσαλονίκης αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να καθίσουν σύντομα στο σκαμνί για κατάχρηση δημοσίου χρήματος. Η καταδίκη του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης, Β. Παπαγεωργόπουλου φαίνεται πως άνοιξε τον δρόμο και τις τελευταίες ημέρες οι ελεγκτικοί μηχανισμοί έχουν «πάρει φωτιά».


Μιλώντας στην «Κ» στελέχη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης υποστηρίζουν ότι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και πρόεδροι δημοτικών επιχειρήσεων, πρώην και νυν, κυρίως της τελευταίας τετραετίας, έχουν μπει στο στόχαστρο ενδελεχών ελέγχων.   


7 μήνες φυλακή στον Δήμαρχο Καβάλας για παράβαση καθήκοντος!

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΤΣΙΟΜΠΑΝΗΣ

Ποινή φυλάκισης επτά μηνών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κομοτηνής στον Δήμαρχο Καβάλας, κ. Κώστα Σιμιτσή, για παράβαση καθήκοντος. 


Η υπόθεση αφορά μη ανάκληση άδειας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος το οποίο είχε αναπτύξει παράνομα τραπεζοκαθίσματα.