Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Νεκρή 42χρονη τροχονόμος που υπηρετούσε στην Τροχαία Κηφισιάς!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Μία 42χρονη, τροχονόμος, μητέρα δυο παιδιών παρασύρθηκε από όχημα και τραυματίστηκε θανάσιμα στην Κηφισιά. Το περιστατικό συνέβη στις 08.10 το πρωί στη συμβολή της Λ. Κηφισίας και της οδού Αγίου Δημητρίου.


Το αυτοκίνητο οδηγούσε μια 34χρονη γυναίκα, η οποία συνελήφθη και κρατείται στο τμήμα Τροχαίας Κηφισιάς, το οποίο διενεργεί προανάκριση για το δυστύχημα.   

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ, η τροχονόμος υπηρετούσε στην Τροχαία Κηφισιάς τα τελευταία 20 χρόνια και οι συνάδελφοί της που συνεργάζονταν μαζί της, την χαρακτηρίζουν από τις πιο έμπειρες της υπηρεσίας.

«Γνώριζε όλες τις διασταυρώσεις και τους δρόμους στον τομέα ευθύνης της Τροχαίας στην οποία υπηρετούσε», είπαν. «Ήταν αρκετά έμπειρη και γνώστης κάθε δρόμου, ενώ γνώριζε πως να προφυλαχθεί», ανέφεραν οι συνάδελφοι της άτυχης τροχονόμου.

Το κλίμα στην Τροχαία είναι βαρύ και κανείς από τους συναδέλφους της 42χρονης τροχονόμου δεν μπορεί να πιστέψει ότι χάθηκε τόσο άδικα «η καλή συνάδελφος και φίλη τους»...

Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, την ώρα του δυστυχήματος, η τροχονόμος ήταν σε σημείο που ήλεγχε την κίνηση και «προφυλαγμένη» από τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Σε μία άτυχη όμως στιγμή η οδηγός που την παρέσυρε έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και κατευθύνθηκε προς το σημείο στο οποίο στεκόταν η τροχονόμος, με αποτέλεσμα να τη σκοτώσει.

Η οδηγός του ιδιωτικού αυτοκινήτου έπαθε σοκ μετά που παρέσυρε την άτυχη τροχονόμο και έως το μεσημέρι δεν ήταν σε θέση να καταθέσει για τις συνθήκες κατά από τις οποίες έγινε το δυστύχημα.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο......πατώντας εδώ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου