Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Φιλανθρωπική εκδήλωση στην Κηφισιά!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Κοκτέιλ φιλανθρωπικού χαρακτήρα με ενδιαφέρουσες ομιλίες διοργάνωσαν το SkurasMed Club και το Politita Tennis Club, συμμετέχοντας ενεργά στην ενημέρωση  για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Ο Ρώσος πρέσβης Βλαντιμίρ Σκικβισβίλι με τη
σύζυγό του Όλγκα την Ειρήνη και  τον Κώστα Δροσόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μίλησαν   ο Δρ. Α. Σκούρας, χειρουργός ΩΡΛ, πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Λειτουργικής Ρινοπλαστικής & πρόεδρος του SkourasMed Club, ο Δρ. Γ. Ξεπαπαδάκης, M.D., PhD, Χειρουργός Μαστού, Διευθυντής Κλινικής Μαστού ΙΑΣΩ General, και ο εκπρόσωπος της μη κερδοσκοπικής Επιστημονικής Εταιρείας Νόσων Μαστού.

Αθανάσιος Σκούρας, Τένια Μακρή, Γιώργος Ξεπαπαδάκης.

Τους παρευρισκόμενους συγκίνησε όμως η ψυχολόγος Τένια Μακρή με την ομιλία της, κατάθεση ψυχής, σχετικά με τη δική μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του μαστού.

Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από την ενδιαφέρουσα αυτή βραδιά διατέθηκαν στην Επιστημονική Εταιρία Νόσων Μαστού, η οποία υποστηρίζει άπορους ασθενείς χρηματοδοτώντας τις εξετάσεις τους.

Ο Κώστας Δροσόπουλος με τον εκδότη Αντώνη Λυμπέρη.

Μεταξύ των πολλών που ανταποκρίθηκαν στο φιλανθρωπικό κάλεσμα και ο Ρώσος πρέσβης με τη σύζυγό του. Τους καλεσμένους υποδέχονταν στο Politita Tennis Club o Δρ. Αθανάσιος Σκούρας και ο Κώστας Δροσόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου