Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Επανακτήστε εύκολα τα σβησμένα αρχεία του Υπολογιστή σας!

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗΣ

Ένα παραπάνω κλικ, μια στιγμή «αφηρημάδας» και είναι αρκετά για την καταστροφή: όλες οι φωτογραφίες των διακοπών μας, τα αρχεία της δουλειάς μας, κομμάτια αγαπημένα μουσικής εξαφανίζονται σε μια στιγμή από το πάτημα ενός μόνο κουμπιού!

Καταστροφή; Όχι πλέον. Μην πανικοβαλλόμαστε υπάρχει επιστροφή και για τους αρχάριους του Ηλεκτρονικού Υπολογιστή (Η/Υ). Δεν χρειάζεται να τρέξουμε σε ειδικούς και να ξοδεύουμε πολλά χρήματα, χρόνο και άγχος.

Υπάρχουν πολλά «εργαλεία» (προγράμματα Η/Υ) είτε δωρεάν είτε επί πληρωμή που μπορούν να επαναφέρουν αυτό εύκολα που από ατυχία χάσαμε αλλά λίγα μπορούν να ανταγωνιστούν το δωρεάν Recuva.

Μπορεί κανείς να «κατεβάσει» αυτό το λαμπρό βοηθητικό πρόγραμμα που μπορεί να επαναφέρει τα χαμένα αρχεία ανεξάρτητα από πού ήταν αποθηκευμένα όπως εσωτερικούς ή εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, USB ή κάρτες μνήμες, iPod, κλπ.

Η χρήση του είναι εύκολη αφού κάθε θέλησή μας μπορεί εύκολα να αποτυπωθεί στο πρόγραμμα και να έχουμε την επιθυμητή ανάκτηση των χαμένων μας αρχείων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου