Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Το καλοκαίρι του Όσκαρ ντε λα Ρέντα!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Tο fashion show- κοκτέιλ   με την ονειρεμένη συλλογή για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2012 του σπουδαίου και κορυφαίου της παγκόσμιας μόδας Όσκαρ ντε λα Ρέντα, που έχει κατακτήσει πολλές καρδιές και διαθέτει χιλιάδες θαυμάστριες ανά τον κόσμο, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε πρόσφατα στην πολυτελή μπουτίκ του αποκλειστικού του αντιπροσώπου Χάρη Τσιμόγιαννη στην Κηφισιά.

Μποάζ Μαζόν, Ελίζα ντε λα Ρέντα- Μπόλεν,
Κατερίνα Λαυρεντιάδη, Χάρης Τσιμόγιαννης.

Οι  προτάσεις του λοιπόν, διαθέτουν φαντασία, άψογο στυλ, και όπως πάντα τεράστια σημασία στη λεπτομέρεια. Τόσο οι απογευματινές δημιουργίες όσο και οι εκπληκτικές βραδινές τουαλέτες μας έκοψαν την ανάσα!

Ρούλα Τσουκαλά, Νέλλη Δόξα, Αικατερίνη Λαλαούνη.

Στην όμορφη εκδήλωση παραβρέθηκε και η κόρη του μαιτρ Ελίζα ντε λα Ρέντα- Μπόλεν με τον σύζυγό της και Διευθύνοντα Σύμβουλο  της επιχείρησης Άλεξ Μπόλεν.

Φρόνη Δανάλη, Ρόη Δανάλη- Αποστολοπούλου,
Χάρης Τσιμόγιαννης, Χρυσούλα Λαιμού, Καίτη Βακάλη.

Επί της  υποδοχής ο οικοδεσπότης Χάρης Τσιμόγιαννης καλωσόριζε τις πολυπληθείς κομψές πελάτισσες και φίλες που γέμισαν ασφυκτικά τα πολυτελή σαλόνια του χώρου, ενθουσιάστηκαν από τα μοντέλα, γεύτηκαν εδέσματα από το  Daily Fresh, δοκίμασαν γαλλικά macaron και δροσίστηκαν με παγωτά kayak. 

Το παρόν έδωσαν και φανατικές του διάσημου Designer  εκ του εξωτερικού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου