Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΑΕΜΥ Α.Ε. η Βασιλική Ταμβάκη!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ Α.Ε.)

Θέση Προέδρου του Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΜΥ Α.Ε.,  της Πολυκλινικής του Ολυμπιακού Χωριού, ανέλαβε η πρώην δήμαρχος Νέας Ερυθραίας Βασιλική Ταμβάκη, με απόφαση του υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.


Η Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ Α.Ε.) ιδρύθηκε με το Ν.3292/2004, με σκοπό την άμεση μετα-ολυμπιακή αξιοποίηση της Πολυκλινικής του Ολυμπιακού Χωριού. Αποτελεί Δημόσια Επιχείρηση Κοινής Ωφέλειας (ΔΕΚΟ) που τελεί υπό την εποπτεία του κράτους, η οποία ασκείται από τη Διυπουργική Επιτροπή Δημοσίων Επιχειρήσεων και Οργανισμών και από τον υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Για περισσότερες πληροφορίες της ΑΕΜΥ Α.Ε.... πατήστε εδώ...

Το Διοικητικό Συμβούλιο που συνιστά το ανώτατο διοικητικό όργανο της Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε. είναι 9μελές και ο διορισμός των μελών του καθορίζεται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τον Ν. 3429/2005, τον Ν.2190/1920  και το καταστατικό της εταιρείας.

Τα μέχρι 02/12/2011 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου είναι:

Ταμβάκη Βασιλική (Πρόεδρος)
Σερέτης Φώτης (Διευθύνων Σύμβουλος)
Θηραίος Ελευθέριος (Mέλος)
Ρόμπας Κωνσταντίνος (Mέλος)
Τασσόπουλος Ιωάννης (Mέλος)
Σαράντης Νικόλαος (Mέλος)

Είναι ΑΞΙΟΝ ΑΠΟΡΙΑΣ με ποία «κριτήρια»  επελέγη η κ. Βασιλική Ταμβάκη  ως Πρόεδρος  της ΑΕΜΥ Α.Ε.......όταν οι οικονομικές επιδόσεις του Δήμου Νέας Ερυθραίας  κατά την διάρκεια της θητείας της ως Δήμαρχος είχαν την «τιμητική» τους!.....καταλήγοντας σε καθαρό αποτελέσματα ΖΗΜΙΕΣ ΕΙΣ ΝΕΟΝ 4.363.506,99 ευρώ στις 31/12/2010!!

Κρίνετε και βγάλετε τα συμπεράσματά σας.....για το τι μέλλει γενέσθαι στην Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ Α.Ε.)!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου