Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Βαθιά παρακμή!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Η ανευθυνότητα ορισμένων ΜΜΕ είναι απύθμενη!.....ειδικώς μάλιστα των ηλεκτρονικών μέσων, στο πώς χειρίζονται την κρίση της χώρας. Άκρατος λαϊκισμός…..που μερικές φορές γίνεται επικίνδυνος!


Όταν τηλεοπτικά κανάλια ή ραδιοσταθμοί αρχίζουν να εξωθούν τους πολίτες σε εξέγερση ή στη δημόσια καύση των ειδοποιητηρίων για την πληρωμή μιας εισφοράς, είναι προφανές ότι ξεπερνούν κάθε όριο λογικής!  Δείτε μερικά παραδείγματα πατώντας  ΕΔΩ... και  ΕΔΩ... 


Εδώ που έχουμε φτάσει, είναι προφανές ότι και θα ζοριστούμε, και θα πληρώσουμε χρωστάμε δεν χρωστάμε, και την αδικία θα νιώσουμε, και την απογοήτευση, και τον θυμό, και την πίκρα, και την αγανάκτηση, και την ανυσηχία για το μέλλον, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει τίποτε άλλο!

Όταν, όμως, ρίχνουμε λάδι στη φωτιά, είτε κυνηγώντας την τηλεθέαση είτε λόγω άλλων συμφερόντων, είναι προφανές ότι βοηθάμε την Ελλάδα να μπει για τα καλά στον κατήφορο της θεαματικής καταστροφής και εντέλει της αυτοκτονίας!

Ανεξάρτητα του ποιος κυβερνά τη χώρα σήμερα ή αύριο, αυτά τα φαινόμενα παρουσιάζουν την εικόνα μιας κοινωνίας σε «βαθιά παρακμή» και εξηγούν γιατί φτάσαμε δυστυχώς στο σημερινό μας αδιέξοδο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου