Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Ο ΑΝΤ1 Ελλάδος μετατράπηκε σε «τουρκικό δορυφόρο» προπαγάνδας!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Ανήμερα της 37ης χρονιάς της αιματηρής τουρκικής εισβολής και συνεχιζόμενης κατοχής της μισής μας πατρίδας Κύπρου, αντί ο ΑΝΤ1 Ελλάδος να προβάλει τις συνέπειες της τραγωδίας των Ελληνοκυπρίων από το 1974 με τις δύο βάρβαρες τουρκικές εισβολές, το συνεχιζόμενο βάσανο των συγγενών αγνοουμένων, την εξουδετέρωση των Ελλήνων εγκλωβισμένων μας, τις συστηματικές και αδίστακτες συλήσεις των 500 περίπου Εκκλησιών, κοιμητηρίων, και άλλων τόπων θρησκευτικής και πολιτιστικής κληρονομιάς από τους Αττίλες της Άγκυρας, το ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ των 200,000 Ελλήνων Κυπρίων  προσφύγων για επιστροφή στις κλεμμένες περιουσίες τους...........ξεδιάντροπα προβάλει την τουρκική σειρά «EZEL» η οποία είναι γυρισμένη κυρίως στην κατεχόμενη  Βουκολίδα της  Καρπασίας (αλλά και σε διάφορες περιοχές της κατεχόμενης Κερύνειας)!


Τα γυρίσματα της τουρκικής σειράς γίνονται στο ξενοδοχείο / καζίνο Άρτεμις στην κατεχόμενη όμορφη Βουκολίδα, που ανήκει σε Τούρκους (από την Τουρκία) επιχειρηματίες με κάποια, σύμφωνα με πληροφορίες μας, συμμετοχή και του γνωστού και μη εξαιρετέου «επιχειρηματία» Ασίλ Ναδίρ που καταζητείται από την Ιντερπόλ για ξέπλυμα μαύρου χρήματος! Είναι κτισμένο σχεδόν πάνω στη θάλασσα. Η γη ανήκει στους Ελληνοκύπριους πρόσφυγες  κατοίκους του χωριού.

Η χρυσή παραλία έχει έκταση περί τα δύο χιλιόμετρα από την τοποθεσία «Παλλούρα» στην Αγία Θέκλα το παρεκκλήσι που ισοπέδωσαν οι Τούρκοι και Τουρκοκύπριοι, πριν από μερικές εβδομάδες γιατί χάλαγε την εικόνα!..........ενός  υπό ανέγερση νέου ξενοδοχείου. Μόλις 50 μέτρα από τη θάλασσα υπάρχει γλυκό νερό σε βάθος λιγότερο του ενός μέτρου! Ένας μικρός παράδεισος υπό τουρκική βάρβαρη κατοχή από το 1974 μαζί με το υπόλοιπο 40% της Κύπρου!

Οι Τούρκοι και Τουρκοκύπριοι  ισοπέδωσαν σχεδόν όλο το χωριό για να μη τους χαλάει την εικόνα της χλιδής, έφτιαξαν πλατείς δρόμους που οδηγούν στην παραλία, που βρίσκεται κάπου δυο χιλιόμετρα από το κέντρο του χωριού, το οποίο μετονόμασαν σε BAFRA.

Κύριοι  Μ. Κυριακού και Θ. Κυριακού του Ομίλου ΑΝΤ1 μετά λύπη μας παρατηρούμε......

- Την τούρκικη προπαγάνδα, για εδραίωση του παράνομου ψευδοκράτους, να βρίσκει σύμμαχό της.......τον ΑΝΤ1 Ελλάδος!

- Ακόμα και πριν την έναρξη της σειράς, το φωτογραφικό υλικό που παρουσίασε ο ΑΝΤ1, να  δείχνει καθαρά αυτοκίνητο με πινακίδες εγγραφής των κατεχομένων!

- Ότι οι «αξίες» σας και ο «σεβασμός» σας  προς τον πόνο των προσφύγων και των παθόντων για την κατεχόμενη πατρίδα Κύπρο είναι......μάλλον ανύπαρχτα!

Κύριοι Μ. Κυριακού και Θ. Κυριακού του Ομίλου ΑΝΤ1 για λόγους «εθνικής» ευαισθησίας αναμένομε.....

- να αναστείλετε άμεσα  την προβολή του «προκλητικού» αυτού σήριαλ  και......

- να ζητήσετε ένα μεγάλο συγνώμη!!....αφού δείτε πρώτα πατώντας εδώ... ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο που τραβήχτηκε από συνεργείο του Γαλλικού Τηλεοπτικού Καναλιού France 2.....για  το τι γίνεται στα «κατεχόμενα»!

Να είστε βέβαιοι κ.κ. Μ. και  Θ. Κυριακού ότι θα εκτιμηθεί δεόντως από τους Έλληνες και Κύπριους τηλεθεατές σας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου