Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Κηφισιάς!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Εδώ και τρεις εβδομάδες το κοινωνικό φροντιστήριο είναι μια πραγματικότητα. Με την ευθύνη συντονισμού από το Δημοτικό Σύμβουλο, Μαθηματικό κ. Γιώργο Σκορδίλη για λογαριασμό του Δ.Σ Κηφισιάς και με όχημα το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου «ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΗΦΙΣΙΑΣ» υλοποιείται αυτή η τόσο σημαντική κοινωνική δράση στο Δήμο μας.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος, Μαθηματικός κ. Γιώργος Σκορδίλης με τον Δήμαρχο κ. Χιωτάκη.

Σκοπός της όλης προσπάθειας είναι η παροχή ίσων ευκαιριών σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου που λόγω της οικονομικής κρίσης δε δύνανται να τις έχουν.

Το πρόγραμμα από τις πρώτες κιόλας ώρες λειτουργίας του έχει κερδίσει την αναγνώριση από όλους για την αναγκαιότητα που υπηρετεί.  

Αυτό οφείλεται τόσο στην αμέριστη προσφορά των εθελοντών καθηγητών όσο και στη σοβαρότητα και υπευθυνότητα των μαθητών που ζήτησαν να ενταχθούν στο πρόγραμμα.

Καθημερινά ο αριθμός των αιτημάτων για ένταξη στο κοινωνικό φροντιστήριο αυξάνεται, κάτι που αποτελεί πρόκληση για τη συνέχιση της προσπάθειας.

Σημαντική υποστήριξη στη μέχρι τώρα πορεία έχει δοθεί από το προσωπικό της «ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ», από το Διευθυντή του 2ου Λυκείου Κηφισιάς κ. Αντωνόπουλο και του 2ου Γυμνασίου κ. Τόκα, από τους Συλλόγους Γονέων και φυσικά από τους εκπαιδευτικούς που στελεχώνουν το πρόγραμμα και είναι οι κ.κ.
Κατσής Ν., Κατάρας Χ., Φουντάς Ν., Δαρδαμάνη Κ., Διάκου Μ., Παπαθανασίου Μ., Σιάμος Μ., Μανώλη Γ., Μπάμπου Δ., Σινίκης Δ., Σουλτανοπούλου Κ., Χαρατσάρη Χ., Υφαντής Ν., Έρωτας Φ., Λάσκαρης Γ. και Σκορδίλης Γ.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο φιλοξενείτε στις αίθουσες του 2ου Γυμνασίου και Λυκείου Κηφισιάς και ήδη συμμετέχουν περισσότεροι από 55 μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Παρέχονται μαθήματα για όλες τις τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου και μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται με αίτηση τους και τα απαραίτητα δικαιολογητικά στα γραφεία της «ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ».

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 80 19 633 και 210 62 33 315.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου